Mandag-fredag: 12.00 - 17.30 Lørdag: 10.00 - 14.00

Lakering & Oliebehandling

Lakering og oliebehandling med KA Gulvservice

Trænger dit gulv til at blive forkælet? En lakering og oliebehandling giver ikke blot et flot nyt udtryk, men medvirker også til at gulvet bliver mere modstandsdygtigt over for vand og snavs, hvormed gulvets levetid forlænges. Vi tilbyder vores ekspertise i hele Midtjylland heriblandt Herning, hvor vi har hovedsæde samt byer som Silkeborg og Ikast.

Hos KA Gulvservice har vi i mere end 10 år specialiseret os i arbejdet med trægulve, og vi kan derfor tilbyde en effektiv og professionel gulvbehandling til konkurrencedygtige priser.

Hvorfor tilkalde en fagmand?

Nogle forsøger at klare gulvafslibning og behandling på egen hånd. Men gulvbehandling er et specialhåndværk, og de færreste har den rette erfaring og det rigtige, professionelle udstyr til at foretage arbejdet. Dette er ærgerligt, da en fejlagtig gulvbehandling kan forårsage uoprettelig skade på gulvet.

Med vores hjælp er du sikker på at arbejdet bliver udført af en erfaren fagmand som ved hvad der skal til, for at levere et gennemarbejdet og langtidsholdbart resultat.

Kontakt

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud. Tag derfor endelig kontakt på tlf. 23 67 17 18 og hør nærmere.
Vi kan også tilbyde hjælp til både gulvafslibning, gulvvask og arbejde med både halgulve og alle slags trægulv samt vinylgulve og laminatgulve.

 

 

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring