Design Gulv – Pure Behandling

Gulvet udgør en stor overflade i ethvert rum og for mange kommer det næsten overraskende, hvor meget et rum kan forandres, når gulvet er frisket op og står med en fin smuk overflade.

Tidligere var opfriskning af linoleum, LTV, Gummi og Vinyl gulve ikke en mulighed. Løsningen blev ofte en udskiftning af gulvet, hvilket er dyr og tidskrævende proces, når man for eksempel på traditionel vis må fjerne det gamle gulv, spartle, slibe undergulvet og lægge nyt gulv for afslutningsvis at svejse det nye gulv.

Med innovative metoder og nye produkter er det nu muligt at forandre gulvets udseende uden at skifte det ud.
Som ekstra gevinst øges samtidigt beskyttelsen og holdbarheden af gulvet ved at tilføje en ny overflade med Bona Pure, så gulvet er klar til enhver udfordring.

Er dit gulv blevet gammelt træt og kedeligt? -Fortvivl ikke.

KA Gulvservice tilbyder, som en af de første i gulvbranchen, renovering af linoleum, LTV, Gummi og Vinyl gulve.
Virksomheden har valgt at uddanne en række medarbejdere, så kunderne nu kan tilbydes forandring af gulvenes udseende uden udskiftning.

Ændre udseende og farve. – Designmulighederne er uendelige.

Bonas Elastik System kan som standard leveres i klar eller indfarves i 10 forskellige grundfarver. Ønskes andre designs eller farver er det også en mulighed.

Kontakt KA Gulvservice og hør nærmere. Sammen finder vi den helt rigtige Gulv-løsning til dig.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken