FAQ

Har du spørgsmål angående pleje og vedligeholdelse af dine trægulve,
kan du med fordel kontakte KA Gulvservice, så deler vi gerne ud af vores mange års erfaring, som gør at dit gulv holder meget længere.

Jeg får ridser efter stole?

Brug altid filtpuder under dine møbler. Dette giver optimal beskyttelse af dit flotte trægulv. Iøvrigt bør du skifte filtpuderne med jævne mellemrum, da de hurtigt kan gå hen og blive slidte og derfor ingen nytte have.

Min træ ændre farve?

Træ er et levende materiale, der ældes med ynde. Du skal forvente, at farven ændres med tiden. Processen fremskyndes, når trægulvet ligger i direkte sollys.

Mit gulv er slidt på kontoret?

Brug køreunderlag under kontorstole på hjul. Husk også at gøre rent under køreunderlaget da der kan samle sig sand og andet skidt som så ødelægger trægulvet.

Hvorfor skal jeg vælge et trægulv?

Et naturmateriale giver en naturlig følelse og et behageligt indeklima. Desuden har du et gulv i mange år, som let kan genopfriskes.

Hvor tit skal jeg gøre gulvet rent?

Sørg for at pleje dit trægulv, men bliv ikke bekymret, hvis det får en ridse.
Et massivt hårdtræsgulv kan slibes mange gange i modsætning til laminat- og lamelgulve, der er limet sammen.

Hvordan beskytter jeg vores indgangsparti?

Brug måtter i indgangspartier for at holde grus og fugt/vand væk fra gulvet.

Hvordan vasker jeg bedst mit trægulv?

Pas på ikke at bruge for meget vand i forbindelse med gulvvask. Ofte er støvsugning tilstrækkeligt. Gulvvask foretages med så lidt vand som muligt og med en hårdt opvredet klud eller moppe. Spilder du vand, skal det fjernes med det samme.

Hvordan fjerner jeg mærker, spild osv?

Mærker af gummihæle, chokolade, olie og fedt fjernes med vand og en melamin svamp (Microfiberklub), eller i værste tilfælde renset benzin / mineralsk terpentin.

Frugtsaft, mælk, fløde, té, limonade, kaffe, øl og vin fjernes med Junckers Gulvsæbe. Printerblæk, andre former for blæk og læbestift fjernes med vand og en melamin svamp (Microfiberklub), eller i værste tilfælde finsprit.

Hvilket gulvsæbe skal jeg bruge?

Brug altid Junckers GulvSæbe, når du rengør dit lakerede eller olierede trægulv. Husk også altid at bruge en gulvsæbe som er ph-neutral. (Cirka 7). Syreholdige gulvsæber kan i værste tilfælde forkorte levetiden for behandlingen dit trægulv måtte have i forvejen.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken