Gulvservice Silkeborg

Gulve silkeborg

Hos Ka Gulvservice Silkeborg tilbyder alt indenfor service af dit gulv. Det kan alt inden for ludbehandling, gulvafslibning, afmontering, gulvlakering eller almindelig rengøring af gulv. Vi tilbyder flere typer af service til dine gulve herunder både trægulv, parketgulv og plankegulv. I 2021 vandt vi hos Ka-Gulv håndværker prisen for bedste gulvlægger og gulvafslibning, Det er vi selvfølgelig meget stolte af.  

Håndværksprisen

 

Hvad vi kan tilbyde hos Ka-Gulvservice Silkeborg

Lakering

Hos din lokale KA Gulvservice Silkeborg har vi mange års erfaring med lakering af trægulve. Gulvlakering er den mest robuste og slidstærke løsning og er ideel til boliger med dyr eller børn, der slider mere end gennemsnitlige beboere. En lakbehandling af gulv giver en flot jævn overflade og kan fås i forskellige glans

Professionel gulvafslibning 

Selvom gulvene er gamle, er der ingen grund til at udskifte dem, da det også kan blive en dyr sag. Du kan måske nøjes med at slibe dem, og på den måde give dine gulve et helt nyt liv. Det er desværre ikke alle gulve, der kan renoveres ved slibning, men sammen finder vi den rette løsning for dine gulve – hvad end det er trægulv, parketgulv eller plankegulv.

Rengøring af alle gulve

Med de bedste specialmaskiner giver din lokale KA Gulvservice dit gulv en effektiv og tilbundsgående rengøring. Vi frisker det op og giver rummet eller butikken nyt liv. Snavs, sand og grus kan med tiden beskadige træ-, klinke- og stenoverflader. Sådanne gulve og terrasser kan derfor komme til at se triste og slidte ud. De bør med jævne mellemrum have en tilbundsgående rengøring af fagfolk, som betjener sig af de nyeste specialmaskiner.

Afmontering af dine gulve

Det kan vi gøre for dig! Hos KA Gulvservice Silkeborg tilbyder vi nemlig professionel service i forbindelse med afmontering og bortskaffelse af dit gamle gulv. Vi kigger gerne forbi, vurderer, rådgiver og giver et uforpligtende tilbud samt et bud på, hvordan og hvornår vi kan løse opgaven.

Med KA Gulvservice Silkeborg er hjælpen nær om du har trægulv, parketgulv eller plankegulv. Vi klarer både gulvafslibning, rengøring/lakering af gulv, ludbehandling og afmontering.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken