Udskiftning af gulv

Hos KA Gulvservice tilbyder vi professionel service i forbindelse med udskiftning af og/eller afmontering samt bortskaffelse af dit gamle gulv.

  Vi kontakter dig indenfor 12 timer

  Professionelt team

  4.9 ud af 5 stjerner

  Group-3

  Hjulpet mere end 4.500 kunder

  20 års erfaring

  Professionel rådgivning

  Vi kan hjælpe med alt lige fra: 

  • Udskiftning af dit gamle gulv med professionel hjælp
  • Nedbrydning
  • Afmontering af vinyl, laminat, linoleum, tæpper
  • Afmontering af fodlister, sandlister, alu-skinner 
  • Oprensning fugning

  Skader og andre årsager til reparation/udskiftning af dine gulve

  Alle gulvtyper kan altid blive udsat for skader i en eller anden grad. Det kan skyldes ofte en lang række forskellige omstændigheder – som for eksempel slitage, forkert vedligeholdelse eller forkert montering i starten. Risikoen for et skadet gulv mindskes altså, hvis gulvet lægges godt og monteres efter forskrifterne. Dertil er det uhyrre vigtigt at vedligeholde dit gulv korrekt og gerne ofte, sådan at sandsynligheden for skader også formindskes.

  Ofte ligger problematikkerne for skader i trægulvet i hvilken variant, type eller form for træsort, du har valgt til dit gulv i hjemmet. Trægulve i for eksempel teak, ask, bøg og/eller eg er yderst robuste over for skidt, snavs og slid, hvilket gør sandsynligheden for skader på disse gulvtyper mindre end hvis du vælger en lidt mindre modstandsdygtig træsort – som for eksempel fyrretræ.

  I langt de fleste tilfælde kan nogle skader udbedres, som vi kan hjælpe dig med at rådgive om hvordan og hvorledes. Men er skaden sket i så gral et omfang, hvor der ikke er noget at gøre, er vi altid behjælpelige med at få det afmonteret efter forskrifterne – professionelt og effektivt.

  Hvilke typer af skader kan mit gulv få?

  Det er klart, at der utvivlsomt findes nogle typer af skader, som opstår oftere end andre typer af skader. Langt størstedelen af de skader, som opstår på et trægulv ligger ofte til grund for, at gulvet bliver udsat for for meget fugt, som plankerne desværre suger op, der i værste tilfælde får dem til at udvide sig. Hvis plankerne ikke har plads til denne (slemme) udvidelse, kan man risikere, at plankerne simpelthen skubber til væggene og kan i værste tilfælde ødelægge gulvet helt eller kun delvist.

  Det er derfor meget vigtigt, at sørge for, der er et mellemrum mellem gulvet og væggen, når gulvet lægges, som vi selvfølgelig overholder i vores måder at montere et gulv, da vi kun anvender professionelle fagfolk til at yde sådan en type ydelse.

  Kristian Andersen - Ejer af KA Gulvserivce ApS

  Mere end bare gulv

  KA Gulvservice er en moderne Gulv-virksomhed, hvor service og kvalitet er nøgleord. Vi aebejder med trægulve, gulvtæpper, vinylgulve, fliser m.m og tilbyder service i form af montering , gulvafslibning og efterbehandling af alle typer gulve.

  Alt arbejde udføres med højteknologiske og miljøgodkendte maskiner, for at værrne bedst muligt om miljøet og medarbejderne.

  KUNDEUDTAGELSER

  HVAD SIGER VORES KUNDER

  Beskidte gulve – har det en betydning?

  Du kan desværre risikere at udfaldet og udtrykket for dit gulv bliver kedeligt og trist at kigge på i overfladen, hvis det er beskidt og ubehandlet. Dette skyldes, fordi det pågældende snavs sætter sig fast og man risikerer, at der bliver dannet en form for overflade, som hverken grundig gulvvask og/eller støvsugning kan udbedre. Hvis man skal have den naturlige overflade frem, kræver det en god og professionel slibning og behandling, som vi naturligvis også er behjælpelige med. Faktisk kan overfladebehandlede gulve også risikere at få et trist og kedeligt udtryk med et gråt skær, hvis man for eksempel ikke skifter vandet hyppigt nok under den ellers rutinemæssige vask af dit gulv. Heldigvis kan du i de fleste tilfælde stadig redde dit gulv med en rengøring af gulvet med en rigtig trærens. Tag fat i os, hvis du er i tvivl om, hvilken variant du skal vælge at anvende.

  Mit gulv knirker

  En af de vanlige og ikke mindst mindre skader, men som i de fleste tilfælde kan være en ret så generende skade er, når dit gulv knirker kontinuerligt. Netop denne type af skade er rigtig svær at få lokaliseret, hvor det præcise sted er skyld i, hvorfor det knirker. Det kan være avanceret – hvis ikke helt umuligt – at undgå, at et trægulv kommer til at knirke en lill smule. Dog kan man med den korrekte montering og ikke mindst et helt plant underlag minimere risikoen for knirkende lyde, som vi selvfølgelig har som parametre, når vi monterer dit nye gulv.

  Mindre hakker og ridser i gulvet

  Genstande, som man taber på sit gulv, kan efterlade sig små hakker. Derudover kan småsten under skoen eller lignende, som man slæber med ind, kan hurtigt generere små og mindre ridser i gulvet. Det er altid svært at undgå at komme til at tabe ting og genstande på gulvet. Dog kan man med måtter ved dørene og regelmæssig/rutinemæssig støvsugning være med til at minimere risikoen for disse betydelige ridser. Hvis skaden er sket, kan små ridser og hak udbedres på forskellige måder, som vi selvfølgelig kan hjælpe med og rådgive om.

  Blød voks
  Udfyldningsmaterialet som blød voks kan være behjælpelig med udbedring af skader i den mindre skala. Det kan eksempelvis være fuger og splinter. Voksen skal spartles i den pågældende hulning og forefindes i forskellige varianter og farver, sådan at der er en voks, som passer til din givne træsort. Tag fat i os, sådan at vi sammen finder den rigtige voks.

  Hård voks
  Den hårde voks anvendes ofte til de mindre trykskader, hakker, ridser eller lignende. Den hårde voks findes også i forskellige varianter, hvoraf de fleste dækker de forskellige træsorter, mens der også findes varianter, der dækker hvide og/eller gråtonede gulve. Vi anvender den hårde voks i kombination med en hårdvokssmelter, sådan at den får den rigtige temperatur, inden den professionelt bliver monteret efter forskrifterne. Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om anvendelse af hård voks på dit gulv.

  Lakstifter
  De mindre ridser og/eller hak kan ofte udbedres med en lakstift, som både findes i varianten klar lak og i forskellige træfarver/-sorter. Den klare lakstift kan også bruges på steder, hvor der er fyldt med enten blød eller hård voks.

  Vi tilbyder et reparationssæt til dit givne gulv, så du selv kan være klar, hvis en mindre skade skulle ske.

  Større ridser, hakker eller lignende
  Ved de større skader kan det desværre være nødvendigt at udskifte et eller endda flere brædder i gulvet. Kontakt os, hvis du har behov for dette. Så hjælper vi med at udbedre skaden med det rette udstyr og ikke mindst kompetent personale.

  Så står du foran en opgave, hvor vores kompetencer kommer til sin ret, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kigger gerne forbi, vurderer, rådgiver og giver et uforbindende pristilbud og et bud på, hvordan og hvornår vi kan løse den pågældende opgave. På den måde kan vi sammen finde en løsning, hvor vi kan få skiftet dit gulv i dit hjem.

  Vores team:

  BRUG FOR HJÆLP AF VORES EKSPERTER

  Kristian

  Direktør

  Thomas

  Salg/Reklamation

  Morten

  Butik/Gardiner

  Karina

  Afdelingsleder for gulvsliber

  Christina

  Økonomiansvarlig

  BRUG FOR HJÆLP?

  KONTAKT OS