Gulvservice Sunds

Skal du have hjælp til dit gulv i Sunds?

Dit gulv (trægulv, parketgulv eller plankegulv) skulle gerne holde i mange år. Gulvafslibning, rengøring, gulv lakering og ludbehandling er alle områder hvor Ka Gulvservice Sunds kan hjælpe dig med dette. Vi hvad vi alt om trægulv, parketgulv og plankegulv og tilbyder professionel gulvafslibning, rengøring, gulv lakering og ludbehandling af dit gulv, så det får en længere levetid.

Håndværksprisen

 

Hvad vi kan tilbyde

Gulvafslibning af dine gamle gulve

Bare fordi gulve er gamle, er der ingen grund til at udskifte dem, da det også kan blive en dyr sag og du kan måske nøjes med at slibe dem, og på den måde give dine gulve et helt nyt liv. Det er desværre ikke alle gulve, der kan renoveres ved slibning, men sammen finder vi den rette løsning for dine gulve – hvad end det er trægulv, parketgulv eller plankegulv.

Lakering af flere gulvtyper

Hos din lokale KA Gulvservice Sunds har vi mange års erfaring med lakering af trægulve. Gulvlakering er den mest robuste og slidstærke løsning og er ideel til boliger med dyr eller børn, der slider mere end gennemsnitlige beboere. En lakbehandling af gulv giver en flot jævn overflade og tilbydes i forskellige glans

Professionel rengøring af gulve

Sand, grus og snavs kan over tid beskadige træ-, klinke- og stenoverflader. Lige meget hvad vil sådanne gulve og terrasser komme til at se triste og “døde” ud. Med vores specialmaskiner giver din lokale KA Gulvservice Sunds dit gulv en effektiv og tilbundsgående rengøring. Vi frisker det op og giver rummet eller butikken nyt liv. Derfor bør de med jævne mellemrum have en tilbundsgående rengøring af professionelle fagfolk, som betjener sig af de nyeste specialmaskiner.

Vi afmonterer også dine gulve?

Det kan vi gøre for dig! Hos KA Gulvservice Sunds tilbyder vi nemlig professionel service i forbindelse med afmontering og bortskaffelse af dit gamle gulv. Vi kigger gerne forbi, vurderer, rådgiver og giver et uforpligtende tilbud samt et bud på, hvordan og hvornår vi kan løse opgaven. 

Med KA Gulvservice Sunds er hjælpen nær om du har trægulv, parketgulv eller plankegulv. Vi klarer dit behov både for gulvafslibning, rengøring/lakering af gulv, ludbehandling
og afmontering. KA Gulvservice har flere gange vundet prisen for årets gulvsliber og gulvlægger – senest i 2021. 


    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken