Afslibning af trapper

Nyt liv til din trappe ved afhøvling -afslibning og behandling

En trappe bliver hele tiden udsat for slitage og kan med tiden blive misfarvet og beskadiget, så den bør renoveres for at bibeholde den smukke overfalde.
Ved afslibning opnåes et nyt og forfriskende udtryk og mange af vores kunder bliver overrasket over at se, hvilken forskel en afslibning af en trappe kan gøre for atmosfæren og udtrykket i et rum.

Kan det betale sig at få afslebet en trappe?

Ja, det kan det. Bare fordi trappen er gamle, så er der ingen grund til at udskifte den, du kan måske nøjes med at slibe og behandle trinnene, og på den måde give din trappe et helt nyt liv.
Det er desværre ikke alle trapper, der kan renoveres ved slibning, men sammen finder vi den rette løsning for dig.
KA Gulvservice har mange års erfaring indenfor professionel pleje og hjælper gerne med vejledning hele vejen igennem processen fra afhøvling, afslibning til pleje og service.

Ud over behandling af trapper tilbyder vi også afslibning og behandling af

  • Gulve
  • Vindueskarme
  • Bordplader
  • udendørs træterrasser

Ved afslibning af fjernes den gamle slidte overflade og derved renoveres træet. Tidligere blev afslibning ofte kædet sammen med en besværlig og støvet arbejdsgang, der efterfølgende krævede grundig rengøring.

Hos KA Gulvservice har vi forbedret arbejdsprocesserne og benytter i dag maskiner med speciel partikel-reducerende HEPA-filtrer. Det betyder sundere arbejdsmiljø for medarbejderne og større tilfredshed for kunderne, der ikke behøver at skulle tildække hjemmet fordi gulvet skal slibes.

Få et gratis tilbud på din næste gulvopgave. Husk vi også tilbyder professionel service inden for lakering af gulve, vinylgulve og laminatgulve.

 

Kontakt os