Gulvservice Skjern

Gulve Skjern

Hos Ka Gulvservice Skjern tilbyder alt indenfor service af dit gulv. Det kan alt inden for ludbehandling, gulvafslibning, afmontering, gulvlakering eller almindelig rengøring af gulv. Vi tilbyder flere typer af service til dine gulve herunder både trægulv, parketgulv og plankegulv. I 2021 vandt vi hos Ka-Gulv håndværker prisen for bedste gulvlægger og gulvafslibning, Det er vi selvfølgelig meget stolte af.  

Håndværksprisen

 

Hvad vi kan tilbyde hos Ka-Gulvservice Skjern

Professionel gulvafslibning 

Selvom dine gulvene er gået hen og blevet gamle og slidte, er der ingen grund til at udskifte dem, da det kan blive en besværlig og bekostelig affære. Du kan måske nøjes med at slibe dem, og på den måde give dine gulve et helt nyt liv. Det er desværre ikke alle gulve, der kan renoveres ved slibning, men sammen finder vi den rette løsning for dine gulve – hvad end det er trægulv, parketgulv eller plankegulv. 

Rengøring af alle gulve

Med vores specialmaskiner giver din lokale KA Gulvservice Skjern dit gulv en effektiv og tilbundsgående rengøring. Vi frisker det op og giver rummet eller butikken nyt liv. Sand, grus og snavs kan over tid beskadige træ-, klinke- og stenoverflader. Under alle omstændigheder vil sådanne gulve komme til at se triste og “døde” ud. Derfor bør de med jævne mellemrum have en grundig rengøring af professionelle fagfolk, som betjener sig af de bedste specialmaskiner.

Lakering

Hos din lokale KA Gulvservice Skjern har vi mange års erfaring med lakering af trægulve. Gulvlakering er den mest robuste og slidstærke løsning og er ideel til boliger med dyr eller børn, der slider mere end gennemsnitlige beboere. En lakbehandling af gulv giver en flot jævn overflade og kan fås i forskellige glans

Afmontering af dine gulve

Det kan vi gøre for dig! Hos KA Gulvservice Skjern tilbyder vi nemlig professionel service i forbindelse med afmontering og bortskaffelse af dit gamle gulv. Vi kigger gerne forbi, vurderer, rådgiver og giver et uforpligtende tilbud samt et bud på, hvordan og hvornår vi kan løse opgaven.

Med KA Gulvservice Skjern er hjælpen nær, om du har trægulv, parketgulv eller plankegulv. Vi klarer både gulvafslibning, rengøring/lakering af gulv, ludbehandling
og afmontering.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken