Gulvservice Ikast

Søger du hjælp til dit gulv i Ikast?

Hos Ka Gulve i Ikast ved vi alt om trægulv, parketgulv og plankegulv. Vi tilbyder professionel gulvafslibning, rengøring, gulv lakering og ludbehandling af dit gulv, så det får en længere levetid. Dit gulv – trægulv, parketgulv eller plankegulv – skal holde i mange år. KA Gulvservice har flere gange vundet prisen for årets gulvsliber og gulvlægger – senest i 2021. 

Håndværksprisen

 

Vores services i Ikast

Rengøring af gulvet

Med vores specialmaskiner giver din lokale KA Gulvservice Ikast dit gulv en meget effektiv rengøring. Det bliver frisket op og rummet eller butikken får nyt liv. Sand, grus og snavs kan med tiden beskadige træ-, klinke- og stenoverflader. Lige meget hvad vil sådanne gulve og terrasser komme til at se triste og “døde” ud med tiden. Derfor bør de med jævne mellemrum have rengøring af professionelle fagfolk, som betjener sig af de nyeste specialmaskiner.

Gulvafslibning af dine gulve 

Selvom gulvene er gamle, behøver du ikke udskifte dem. Det kan også blive en dyr sag, og du kan ofte bare slibe dem, og på den måde give gulvet nyt liv. Dog kan ikke alle gulve renoveres ved slibning, men sammen finder vi den rette løsning for dit trægulv, parketgulv eller plankegulv.

Lakering

Hos din lokale KA Gulvservice Ikast har vi stor med lakering af trægulve. Gulvlakering er en robust og meget slidstærk løsning, og den er ideel til boliger med dyr eller børn, der slider mere på gulvet. En lakbehandling af gulv giver en flot jævn overflade og kan fås i forskellige glans

Vi afmonterer også dine gamle gulv

Det kan vi også gøre for dig! KA Gulvservice Ikast tilbyder professionel service til både afmontering og bortskaffelse af dit gamle gulv. Vi kigger gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.

Med KA Gulvservice Ikast er hjælpen nær. Dit hjem eller arbejde fortjener det bedste. Derfor er dit gulv – om det er trægulv, parketgulv eller plankegulv et sted, hvor du kan gøre en stor forskel. Om det er gulvafslibning, rengøring, gulv lakering eller ludbehandling kan Ka Gulvservice hjælpe, så dit gulv holder i mange år.

 

Ønsker du montering af tæpper i Ikast, så læs mere her.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken