Om os

KA Gulvservice

KA Gulvservice er en moderne Gulv-virksomhed, hvor service og kvalitet er nøgleord.

Virksomheden arbejder med trægulve, gulvtæpper, vinylgulve, fliser m.m. og tilbyder service i form af montering, gulvafslibning og efterbehandling af alle typer gulve.
Fra butikken i Herning sælges og rådgives om materialer og teknik.

KA Gulvservice beskæftiger udelukkende dygtige professionelle håndværkere.

Alt arbejde udført i KA Gulvservice udføres med højteknologiske og miljøgodkendte maskiner, for at værne bedst muligt om miljøet og medarbejdere.

Virksomheden vægter miljøet på arbejdspladsen højt - både hvad angår sammenhold, sikkerhed og lønforhold og prioriterer blandt andet at der afholdes sociale arrangementer ligesom at arbejdstøj og maskiner er af den nyeste og bedste kvalitet.


Historie

Kristian Andersen etablerede i 2005 KA Gulvservice. Virksomheden flyttede senere til de nuværende lokaler på Industriparken 6 i Herning.
Flere år i streg har virksomheden modtaget Børsens Gazellepris -en bedrift, som kun er mulig med gode medarbejdere, der leverer god service og kvalitet.
Siden starten i 2005 har Virksomheden været i konstant vækst og i 2019 fusionerede KA Gulvservice med Ikast Gulvafslibning.

Værdier

Hos KA Gulvservice er kunden altid i centrum.
KA Gulvservice står:

 • kvalitet
 • ansvar
 • respekt
 • udvikling
 • professionalisme

 

  Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

  Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
  Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
  Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken