Vinylgulve

Slidstærke vinylgulve

Der er mange fordele ved at vælge vinylgulve. Først og fremmest er der tale om et utroligt slidstærkt materiale, der både kan tåle tunge møbler og rullende kontorstole. Dernæst vælger mange at få lagt et vinylgulv i køkkenet, da det er en gulvbelægning, der er meget nem at rengøre. Vinylgulve er også meget populære i børnehaver, skoler og kontormiljøer, da materialet har en væsentlig akustisk fordel, idet det er enormt støjdæmpende, ligesom den bløde overflade gør vinyl til en meget attraktiv gulvbelægning. Slutteligt holder vinylgulve også på varmen. Den isolerende effekt er naturligvis fordelagtig for både private, erhverv og institutioner, hvilket vores mange glade kunder i Herning, Ikast og Silkeborg da også kan berette om.

Vi tilbyder professionel gulvservice

Her hos KA Gulvservice lægger vi ofte vinylgulve for vores kunder. Siden vi blev grundlagt i 2005, har vores fokus ligget på at tilbyde produkter, ydelser og services i høj kvalitet – og det gælder også, når det drejer sig om vinylgulve. Vi er en moderne gulvvirksomhed, hvor vi konstant stræber os efter at gøre vores gode arbejde bedre. Dette betyder bl.a., at vi hele tiden har fingeren på pulsen inden for de bedste produkter m.m.

Mange forskellige kvalitetsniveauer

Vinylgulve er som nævnt velegnede til både privatboliger, erhverv og institutioner. De fås i mange forskellige kvalitetsniveauer, farver, mønstre og slidstyrker. Så der er noget til enhver smag og ethvert behov. Overordnet set er vinylgulve en billig, praktisk og nem løsning, og mange af dem er fx også godkendt til erhvervsbrug. Hvis du skal have lagt et nyt gulv og er interesseret i at høre mere om vinylgulve, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 23 67 17 28 eller via kontaktformularen her på siden. Du er naturligvis også velkommen til at skrive os en e-mail til info@ka-gulv.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Husk at vi også tilbyder andet indenfor gulve, bl.a. trægulve, laminatgulve, gulvtæpper, gulvafslibning, gulvbehandling og meget mere.

Kontakt os