Gulvservice Struer

Gulvbehandling i struer

Ka Gulvservice i Struer tilbyder professionel gulvservice. Fx gulvafslibning, gulv lakering, ludbehandling, afmontering eller almindelig rengøring. Vi tilbyder service af både trægulv, parketgulv og plankegulv. KA Gulvservice har vundet flere priser som årets gulvsliber og gulvlægger i 2021. Dit gulv (trægulv, parketgulv eller plankegulv) skulle jo gerne holde i mange år. Det kan Ka Gulvservice i Struer hjælpe dig med.

Håndværksprisen

 

Hvad vi kan tilbyde hos Ka-Gulvservice Struer

Rengøring af alle gulve

Snavs, sand og grus kan over tid beskadige træ-, klinke- og stenoverflader. Sådanne gulve kan derfor komme til at se triste og kedelige ud. Med vores specialmaskiner giver din lokale KA Gulvservice Struer dit gulv en effektiv og tilbundsgående rengøring. Vi frisker det op og giver rummet eller butikken nyt liv. Derfor bør de med jævne mellemrum have en grundig rengøring af professionelle fagfolk, som betjener sig af de bedste specialmaskiner.

Professionel gulvafslibning 

Bare fordi gulvene er gamle, er der ingen grund til at udskifte dem, da det også kan blive en dyr sag. Du kan måske nøjes med at slibe dem, og på den måde give dine gulve et helt nyt liv. Det er desværre ikke alle gulve, der kan renoveres ved slibning, men sammen finder vi den rette løsning for dine gulve – hvad end det er trægulv, parketgulv eller plankegulv.

Lakering

Hos din lokale KA Gulvservice Struer har vi mange års erfaring med lakering af trægulve. Gulvlakering er den mest robuste og slidstærke løsning og er ideel til boliger med dyr eller børn, der slider mere end gennemsnitlige beboere. En lakbehandling af gulv giver en flot jævn overflade og kan fås i forskellige glans

Afmontering af dine gulve

Det kan vi gøre for dig! Hos KA Gulvservice Struer tilbyder vi nemlig professionel service i forbindelse med afmontering og bortskaffelse af dit gamle gulv. Vi kigger gerne forbi, vurderer, rådgiver og giver et uforpligtende tilbud samt et bud på, hvordan og hvornår vi kan løse opgaven.

Dit hjem eller arbejde skal vel have det bedste? Derfor er dit gulv – om det er trægulv, parketgulv eller plankegulv et sted, hvor du kan gøre en stor forskel. Om det er gulvafslibning, rengøring, gulv lakering eller ludbehandling kan Ka Gulvservice i Struer hjælpe, så dit gulv holder i mange år.


    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken