Lakering

Hos KA Gulvservice har vi mange års erfaring med lakering af trægulve.

Fordele og ulemper ved lakeringer

Gulvlakering er den mest robuste og slidstærke løsninger -ideel til boliger med dyr eller børn, der slider mere end gennemsnitlige beboere.

En lakbehandling af gulv giver en flot jævn overflade og kan fås i forskellige glans, men det er ikke muligt at opnå samme matte udseende, som en lud- eller oliebehandling giver.

En lakbehandling har flere fordele. Dels danner lakken en beskyttende smuds- og vandafvisende overflade samt forebygger misfarvning og slitage af gulvet og så fremhæver lakken ligeledes træets naturlige udseende og struktur.

Et lakbehandlet gulv vedligeholdes med almindelige rengøringsmidler. Gulvet kan nemt genlakkeres, hvis der er kommet ridser eller mærker.

 

Pleje af lakerede gulve

Et nybehandlet gulv kan betrædes let efter ca. 8 timer, tidligst indflytning efter 24 timer.
Gulvet er først fuldt hærdet efter 3-4 døgn, derfor bør det behandles skånsomt de første dage, og gulvvask undgås.

Løse tæpper o. lign. må først ligges på efter 7 døgn. Støvsug gulvet efter behov. Gulvet vaskes med en hårdt opvredet klud, med PH neutral sæbe, Junckers Gulvsæbe. Anvend aldrig ammoniak holdige rengøringsmidler. Efterbehandling bør ske efter behov og konkret slidtage på det pågældende areal, dog altid inden lakken gennemslides. Mærker efter skosværte el.lign fjernes med vand og en melamin svamp (Microfiberklub), eller i værste tilfælde renset benzin / mineralsk terpentin.

 

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på gulvlakering, eller en af vores andre gulvbehandlinger? Så kontakt KA Gulvservice i dag.