Gardiner

KA Gulvservice forhandler gardiner fra Andreas Hansen

Qua samarbejdet med Danmarks eneste totalleverandør på alle former for gardiner og solafskærmninger, kan KA Gulvservice nu tilbyde kvalitets gardiner, markiser og insekt net til vores kunder.

Derfor skal du vælge gardiner fra Andreas Hansen

Historie

Andreas Hansen Denmark A/S blev grundlagt i 1949, hvor firmaets grundlægger Andreas Emil Hansen startede med eget væveri i den lille by Frederiks ved Karup.

Andreas Hansen har gennem tiden udviklet sig fra en lille familievirksomhed til en moderne produktions- og grossistvirksomhed.

Produktionen af metervarer foregår i Kaunas i Litauen, og derudover samarbejdes og indkøbes der hos Europas markedsledende tekstilproducenter.

De senere år er konceptet udviklet yderligere til også at omfatte en gardinproduktion, der individuelt fremstiller gardinprodukter efter kundens mål og ønsker.

Andreas Hansen Denmark A/S havde frem til 2008 væveri i Danmark. Herefter flyttedes en del af maskinparken til et nyt anpartsvæveri i Kaunas, Litauen.

Råvarer og garner købes og kontrolleres stadig fra Danmark, mens selve produktionen af egne dessins foregår eksternt i Baltikum.

Indkøb og disponering af handelsvarer samt design af nye kollektioner sker på messer blandt andet i Tyskland og Belgien. Her kommer Andreas Hansen Danmark A/S´ viden og erfaring fra mange års produktion os til gode.

Andreas Hansen Denmark vil fortsat udvikle og satse på kvalitet, i nøjagtig samme ånd som da firmaet blev grundlagt i 1949.

 

Produktion af metervarer

Andreas Hansen Denmark havde frem til 2008 væveri i Danmark. Herefter flyttedes en del af maskinparken til et nyt anpartsvæveri i Kaunas, Litauen.

Råvarer og garner købes og kontrolleres stadig fra Danmark, mens selve produktionen af egne dessins foregår eksternt i Baltikum.

Indkøb og disponering af handelsvarer samt design af nye kollektioner sker på messer bla. Tyskland og Belgien. Her kommer den viden og erfaring vi besidder fra mange års produktion os til gode.

Andreas Hansen Denmark vil fortsat udvikle og satse på kvalitet, i nøjagtig samme ånd som da firmaet blev grundlagt i 1949.

Individuelle løsninger

Andreas Hansen Gardiner har ekspertisen når det gælder Dekorationsgardiner – Foldegardiner – Panelgardiner – Draperinger – Badeforhæng – Prøverumsforhæng m.m.

De erfarne syersker hos Andreas Hansen har prøvet alt, og alle opgaver i produktionen tilpasses efter mål og bliver forarbejdet individuelt.

Alle udfordringer tages op og din special opgave bliver altid løst til tiden – med den professionelles kendetegn form af kvalitet og gennemprøvede sy-teknikker.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken