Vådrum -Bad & Køkken

Vinylgulve er særligt velegnede til vådrum da de er vandafvisende – hvilket er et af de mange krav, der er til gulve og belægninger i vådrum så som køkken, bad bryggers m.m.

  Vi kontakter dig indenfor 12 timer

  Professionelt team

  4.9 ud af 5 stjerner

  Group-3

  Hjulpet mere end 4.500 kunder

  20 års erfaring

  Professionel rådgivning

  Vælger man at montere Vinyl i vådrum, skal det være GVK-certificeret, dvs. godkendt vinyl til vådrum.

  Der gælder en lang række regler for vådrum og der er et særligt afsnit omhandlende dette i bygningsreglementet.
  Der står blandt andet i § 339

  Et vinylgulv i badeværelset -et godt alternativ til fliser.

  “Vådrum, herunder baderum samt bryggers og WC-rum med gulvafløb, skal opfylde følgende krav: 1) Gulve og vægge skal udføres, så de kan modstå de fugtpåvirkninger og de mekaniske og kemiske påvirkninger, der normalt forekommer i vådrum. 2) Gulve og gulvbelægninger, herunder samlinger, tilslutninger, rørgennemføringer og lignende, skal være vandtætte. 3) I den vandbelastede del af vådrummet må der ikke udføres rørgennemføringer i gulvet. 4) I den vandbelastede del af rummet skal vægge og vægbeklædninger, herunder samlinger, tilslutninger, rørgennemføringer og lignende, være vandtætte. 5) Vand på gulvet skal afledes til gulvafløb. 6) Ved brug af skeletvægge samt gulv- og vægkonstruktioner, der indeholder træ eller andre organiske materialer, skal der anvendes et egnet vandtætningssystem.” Kilde bygningsreglementet.dk/Tekniske-bestemmelser/14/Krav/339 Et vinylgulv i badeværelset -et godt alternativ til fliser. Hvis du ønsker at etablere et vådrum så som et badeværelse på 1. sal i dit hus, kan det anbefales, at bruge vinyl frem for fliser. En bygning sætter sig ned tiden, hvilket kan give vrid/ forskubninger, men fordi vinyl er elastisk, risikerer man ikke, at der opstår sætningsskader pga. revner, som man eksempelvis kan risikere at fliser vil gøre, hvis gulvet ikke er helt plant. Vinyl findes et uanede farver, designs og mønstre, så man kan få et look præcist som man ønsker at have i sit badeværelset. Vinyl er meget holdbart og slidstærkt materiale og som holder i rigtig mange år. Det er en relativt rentabelt økonomisk løsning i forhold til materiale og montering. For at sikre at vinylgulv er helt vandtæt på dit badeværelse, er det nødvendigt at svejse sammenføjningerne sammen. Svejsningen kræver faglige kompetencer og må kun udføres af professionel uddannede gulvlæggere, der har vådrumscertifikat. Kontakt os gerne for yderligere information.

  Kristian Andersen - Ejer af KA Gulvserivce ApS

  Mere end bare gulv

  KA Gulvservice er en moderne Gulv-virksomhed, hvor service og kvalitet er nøgleord. Vi aebejder med trægulve, gulvtæpper, vinylgulve, fliser m.m og tilbyder service i form af montering , gulvafslibning og efterbehandling af alle typer gulve.

  Alt arbejde udføres med højteknologiske og miljøgodkendte maskiner, for at værrne bedst muligt om miljøet og medarbejderne.

  KUNDEUDTAGELSER

  HVAD SIGER VORES KUNDER

  Vores team:

  BRUG FOR HJÆLP AF VORES EKSPERTER

  Kristian

  Direktør

  Thomas

  Salg/Reklamation

  Morten

  Butik/Gardiner

  Karina

  Afdelingsleder for gulvsliber

  Christina

  Økonomiansvarlig

  BRUG FOR HJÆLP?

  KONTAKT OS