Service

Hos KA Gulvservice tilbyder vi gulvservice i høj kvalitet og har store kompetencer, når det kommer til at give dine gulve et helt nyt liv. Vi har mange års erfaring inden for gulvpleje og hjælper meget gerne med hele processen fra gulvafhøvling, gulvafslibning til gulvpleje og gulvservice.

Vi tilbyder gulvservice i høj kvalitet

Hvis trægulvet i din bolig umiddelbart godt kunne trænge til en udskiftning, behøver dette nødvendigvis ikke at være tilfældet, da det er muligt at give nyt liv ved at foretage en gulvafslibning. Dog har mange tidligere forbundet gulvafslibning med at være en besværlig og støvet omgang, men dette er ikke længere tilfældet. Hos KA Gulvservice gør vi brug af maskiner med et specielt partel-reducerende HEPA-filter, hvilket både give et sundere miljø for medarbejderne og større tilfredshed hos dig, da hjemmet ikke længere skal tildækkes, når gulvet skal slibes.

Udover afslibning af gulve tilbyder vi også afslibning og behandling af trapper, vindueskarme, bordplader og udendørs træterrasser.

Vedligehold dit gulv med gulvservice 

Vi tilbyder også en lang række forskellige behandlinger til dit gulv som bl.a. oliebehandling. En oliebehandling giver et flot, naturligt mat udseende til gulvet samt hærder overfladen, hvorfor gulvet bliver mere robust efter en oliebehandling.

Oliebehandlede gulve rengøres ved støvsugning og almindelig gulvvask, hvor der kan benyttes en speciel oliepleje, som vaskes på gulvet ved normal rengøring for at vedligeholde det.

Ludbehandling er ideel at benytte til pleje af trægulve, eftersom det er med til at hindre, at gulvet gulner/misfarves, hvilket hænger sammen med, at ludbehandlingen modarbejder træets naturlige garvesyre. Derudover kan ludbehandling benyttes på de fleste typer af lyse træsorter, og det har et flot og naturligt udseende, der stilmæssigt passer godt til ældre boliger.

Hos KA Gulvservice har vi også mange års erfaring med lakering af trægulve. Gulvlakering er den mest robuste og slidstærke løsning, hvorfor den er ideel til boliger med dyr eller børn, hvor der bliver slidt mere på gulvet end gennemsnitligt.

Lakbehandlingen giver en flot, jævn overflade og kan fås i forskellige glans, der fremhæver træets naturlige udseende og struktur. Derudover danner lakken en beskyttende smuds- og vandafvisende overflade, der forebygger misfarvninger samt slitage af gulvet.

Gulvservice i Ikast, Herning og Silkeborg 

Hvis du ønsker gulvservice foretaget af en kompetent fagmand med mange års erfaring, skal du blot kontakte os på telefon 23 67 17 28 eller mail info@ka-gulv.dk, og så kan vi give dig et uforpligtende tilbud. Vi servicerer primært gulve i Ikast-, Herning- og Silkeborg-området, men foretager også meget gerne opgaver i resten af Midtjylland.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken