Er dit gulv blevet gammelt og slidt?

Så er du kommet til det rette sted. Hos KA Gulvservice har vi nemlig specialiseret os i at tilbyde gulvservice af høj kvalitet. Gennem mange års erfaring med gulvarbejde har vi udviklet store kompetencer for at give den bedste gulvservice og pleje til lige netop dit gulv.

  Vi kontakter dig indenfor 12 timer

  Professionelt team

  4.9 ud af 5 stjerner

  Group-3

  Hjulpet mere end 4.500 kunder

  20 års erfaring

  Professionel rådgivning

  Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen fra start til slut, så hvad end dit gulv skal slibes, overfladebehandles eller afmonteres, kan du regne med kvalitetsservice fra KA Gulvservice. Vi udfører gulvarbejde af enhver art, og vi hjælper dig med den gulvservice, som lige netop du har brug for.

  OPLEV FORSKELLEN

  Hos KA Gulvservice tilbyder vi gulvservice i høj kvalitet og har store kompetencer, når det kommer til at give dine gulve et helt nyt liv. Vi har mange års erfaring inden for gulvpleje og hjælper meget gerne med hele processen fra gulvafslibning eller purbehandlinger til montering af dine nye gulve (alle gulvtyper) også svejsning af vådrumsvinyler og linoleum.

  Lad eksperter tage sig af det hårde arbejde og nyd det gode resultat. KA Gulvservice holder til I Herning, og hjælper bl.a. i områder som Ikast, Holstebro, Silkeborg, Ringkøbing, Århus mv.

  Hos Ka Gulvservice er vores ydelse alt afgørende, derfor bliver dit arbejde også udført af en kompetent fagmand med mange års erfaring. Vores medarbejder er løbende på kursus, for at få den nyes viden, og altså være klar til at hjælpe kunden.

  Kristian Andersen - Ejer af KA Gulvserivce ApS

  Mere end bare gulv

  KA Gulvservice er en moderne Gulv-virksomhed, hvor service og kvalitet er nøgleord. Vi aebejder med trægulve, gulvtæpper, vinylgulve, fliser m.m og tilbyder service i form af montering , gulvafslibning og efterbehandling af alle typer gulve.

  Alt arbejde udføres med højteknologiske og miljøgodkendte maskiner, for at værrne bedst muligt om miljøet og medarbejderne.

  KUNDEUDTAGELSER

  HVAD SIGER VORES KUNDER

  Vi tilbyder gulvservice i høj kvalitet

  Hos KA Gulvservice tilbyder vi en række forskellige services til dit gulv fra lægning til afmontering og alt derimellem. Uanset hvilken type gulvservice, du har brug for, har vi kompetencer til at hjælpe dig. Herunder kan du læse mere om de typer af gulvservice, som vi tilbyder.

  Montering af gulve: Står du og skal have lagt nyt trægulv, tilbyder vi hjælp til montering af gulvet, uanset om det er i træ, vinyl, laminat, linoleum eller tæppe. Det kan nemlig godt være lidt af et puslespil at få lagt et nyt gulv, så det ser godt ud og passer i alle kanter og hjørner. Vi er også behjælpelige med montering af vinylgulve i vådrum, som f.eks. bad eller køkken. Der gælder nemlig særlige regler for lægning af gulve i vådrum, og det kræver en professionelt uddannet gulvlægger at lægge vinylgulv i vådrum, da vinylgulvet skal svejses sammen. Så er du ikke den største handyman, eller vil du bare gerne slappe af med en øl på terrassen, mens dit gulv bliver lagt, så tøv ikke med at kontakte os for hjælp til montering af dit gulv.

  Gulvbehandling: Når dit gulv er lagt, har det ofte rigtigt godt af at få en overfladebehandling. Særligt er trægulve udsatte for slitage og spild, hvis det er et ubehandlet trægulv. For at beskytte et gulv er f.eks. lakering af trægulv en oplagt behandling til at forlænge gulvets levetid. Med en lakering gives gulvet et ekstra overfladelag, som kan stå imod de skrammer og ridser i trægulvet, der ellers hurtigt vil komme under brug. Ud over behandling af trægulve, tilbyder vi hos KA Gulvservice også behandling af vinylgulve og linoleumsgulve. Førhen var det ikke muligt at opfriske et vinyl- eller linoleumsgulv uden at skulle udskifte hele gulvet, men med nye teknologier og metoder kan man med en Pure behandling give gulvet en ny overflade, som både giver en flot, glat overflade og forstærker gulvets holdbarhed. En Pure behandling giver også mulighed for reparation af gulve, som har lidt under meget slid, og er altså en oplagt løsning til at shine et vinylgulv eller linoleumsgulv op i stedet for at skifte det ud.

  Gulvafslibning: En oplagt løsning til et gammelt trægulv er en gulvafslibning. Er der kommet misfarvninger og ridser i dit trægulv, kan det heldigvis ofte klares med en slibning af gulvet. Ved at få slebet gulve slipper du for at skulle betale en masse penge for at få hele gulvet skiftet ud, og du kan i stedet nøjes med en mindre gulvrenovering. En gulvafslibning fungerer bedst på trægulve, og det er ikke alle typer gulve, som kan renoveres med slibning, men hos KA Gulvservice vejleder vi dig naturligvis i, hvilken gulvservice, der passer til dit gulv. Gulvafslibning er tidligere blevet forbundet med at være en besværlig og støvet omgang, men det er ikke længere tilfældet. Hos KA Gulvservice gør vi nemlig brug af maskiner med et specielt partikel-reducerende HEPA-filter, hvilket både give et sundere miljø for medarbejderne og større tilfredshed hos dig, da hjemmet ikke længere skal tildækkes, når gulvet skal slibes. Dermed slipper du for at bekymre dig om, at der ender træstøv overalt i din bolig, når du får slebet gulve. Efter dine trægulve er slebet, vil gulvet have rigtigt godt af igen at få en overfladebehandling. Ud over afslibning af trægulve tilbyder vi også afslibning og behandling af trapper, bordplader, vindueskarme, bordplader og udendørs træterrasser. Kort sagt står vi klar med slibegrejet til at udføre service på mange af træoverfladerne i dit hjem.

  Halgulve: Hos KA Gulvservice har vi valgt at specialisere os i service af halgulve. Det kræver nemlig en vis ekspertise at behandle og vedligeholde et halgulv, som skal kunne holde til et stort slid fra megen forskellig aktivitet. Vi servicerer både med opstregning og lakering af helt nye gulve, og vedligeholdelse af halgulve fra rens og slibning til opstregning og lakering.

  Vask og rens af gulve: Hos KA Gulvservice tilbyder vi også rengøring af gulve. Et gammelt trægulv kan få et nyt liv, hvis det får en grundig rengøring. Særligt udendørs træarealer, som træterrasser, kan med tiden komme til at se trist og kedeligt ud, fordi skidt og snavs gør træet gråt og mørkt. På samme måde er gulve i erhvervslokaler også særligt udsatte for snavs, når mange mennesker færdes på dem dagligt med fodtøj på. Det kan være svært at udføre en tilstrækkelig rengøring med almindeligt rengøringsudstyr, men hos KA Gulvservice udfører vi gulvarbejde med specialmaskiner, som er designet til at give gulve en effektiv og dybdegående rengøring.

  Afmontering af gulve: Nogle gange er reparation af et gulv ikke nok, og det sker, at et gulv ikke står til at redde. Derfor kan det være nødvendigt at afmontere et gulv for at lægge et nyt. Det kan godt være en besværlig proces, særligt hvis gulvet er fastmonteret til underlaget, som f.eks. et limet vinylgulv. Det kan også være, at du er i gang med en gulvrenovering, hvor du gerne vil bevare det originale gulv under dit nuværende gulv, hvilket kræver en nænsom afmontering af gulvet. Hos KA Gulvservice har vi det helt rigtige udstyr og de rette kompetencer til at hjælpe med at fjerne dit gulv.

  Forkæl dit gulv med en omgang gulvservice

  Et gulv skal gerne holde i rigtigt mange år, men for at holde sig pænt og rent kræver et gulv også løbende vedligeholdelse. Ved løbende at forkæle dit gulv med en omgang gulvservice, kan du hjælpe med at forebygge slid og skrammer, som får et gulv til at se trist og gammelt ud. Med en gulvbehandling kan du nemlig give dit gulv en beskyttende overflade, så det bedre kan modstå det slid, det udsættes for dagligt. Det er særligt godt for trægulve at få en gulvbehandling, da et ubehandlet trægulv er meget modtageligt over for snavs og pletter, som hurtigt kan få et gulv til at ligne et gammelt trægulv.

  Hos KA Gulvservice tilbyder vi en række forskellige behandlinger til dit gulv som bl.a. oliebehandling. En oliebehandling giver et flot, naturligt, mat udseende til gulvet samt hærder overfladen, som gør gulvet mere robust efter en oliebehandling. Oliebehandlede gulve rengøres ved støvsugning og almindelig gulvvask, hvor der kan benyttes en speciel oliepleje, som vaskes på gulvet ved normal rengøring for at vedligeholde det.

  Ludbehandling er ideel at benytte til pleje af trægulve, eftersom det er med til at hindre, at gulvet gulner og misfarves, og dermed kommer til at ligne et gammelt trægulv. Det hænger sammen med, at ludbehandlingen modarbejder træets naturlige garvesyre. Derudover kan ludbehandling benyttes på de fleste typer af lyse træsorter, og det har et flot og naturligt udseende, der stilmæssigt passer godt til ældre boliger.

  Hos KA Gulvservice har vi også mange års erfaring med lakering af trægulve. Gulvlakering er den mest robuste og slidstærke løsning, da den forebygger ridser i trægulv. Derfor er lakering af trægulv ideel til boliger med dyr eller børn, hvor der bliver slidt mere på gulvet end gennemsnitligt. Lakbehandlingen giver en flot, jævn overflade og kan fås i forskellige glans, der fremhæver træets naturlige udseende og struktur. Derudover danner lakken en beskyttende smuds- og vandafvisende overflade, der forebygger misfarvninger og slitage af gulvet.

  Selvom det måske kan virke som en unødvendig luksus at give dit gulv en gulvbehandling, så er det en god investering i dit gulvs holdbarhed. Det er også en forkælelse for dig selv, da du får et flot og rent gulv, som er med til at give dit hjem et løft og gøre det rart at være i.

  Vedligehold dit gulv med gulvservice

  Vi tilbyder også en lang række forskellige behandlinger til dit gulv som bl.a. oliebehandling. En oliebehandling giver et flot, naturligt mat udseende til gulvet samt hærder overfladen, hvorfor gulvet bliver mere robust efter en oliebehandling.

  Oliebehandlede gulve rengøres ved støvsugning og almindelig gulvvask, hvor der kan benyttes en speciel oliepleje, som vaskes på gulvet ved normal rengøring for at vedligeholde det.

  Ludbehandling er ideel at benytte til pleje af trægulve, eftersom det er med til at hindre, at gulvet gulner/misfarves, hvilket hænger sammen med, at ludbehandlingen modarbejder træets naturlige garvesyre. Derudover kan ludbehandling benyttes på de fleste typer af lyse træsorter, og det har et flot og naturligt udseende, der stilmæssigt passer godt til ældre boliger.

  Hos KA Gulvservice har vi også mange års erfaring med lakering af trægulve. Gulvlakering er den mest robuste og slidstærke løsning, hvorfor den er ideel til boliger med dyr eller børn, hvor der bliver slidt mere på gulvet end gennemsnitligt.

  Lakbehandlingen giver en flot, jævn overflade og kan fås i forskellige glans, der fremhæver træets naturlige udseende og struktur. Derudover danner lakken en beskyttende smuds- og vandafvisende overflade, der forebygger misfarvninger samt slitage af gulvet.

  Gulvservice i Ikast, Herning Silkeborg & Holstebro

  Hvis du ønsker gulvservice foretaget af en kompetent fagmand med mange års erfaring, så skal du ikke lede længere. Vi står klar til at hjælpe dig hos KA Gulvservice. Du skal blot kontakte os på telefon 23 67 17 28 eller mail info@ka-gulv.dk, og så kan vi give dig et uforpligtende tilbud. Vi servicerer primært gulve i Ikast-, Herning-, Holstebro- og Silkeborg-området, men vi foretager også meget gerne opgaver i resten af Midtjylland.

  Vores team:

  BRUG FOR HJÆLP AF VORES EKSPERTER

  Kristian

  Direktør

  Thomas

  Salg/Reklamation

  Morten

  Butik/Gardiner

  Karina

  Afdelingsleder for gulvsliber

  Christina

  Økonomiansvarlig

  BRUG FOR HJÆLP?

  KONTAKT OS