Gulvservice Lemvig

Søger du hjælp til dit gulv i Lemvig?

Gulvafslibning, gulv lakering, ludbehandling, afmontering eller almindelig rengøring af gulv? Ka Gulvservice Lemvig tilbyder ALT indenfor gulvservice. Vi tilbyder service af både trægulv, parketgulv og plankegulv og i 2021 vandt vi prisen for årets gulvsliber og gulvlægger. Dit gulv skulle jo gerne holde i mange år.

Håndværksprisen

 

Alt service til dine gulve

Lakering af gulve

Hos din lokale KA Gulvservice Lemvig har vi mange års erfaring med lakering af trægulve. Gulvlakering er den mest robuste og slidstærke løsning og er ideel til boliger med dyr eller børn, der slider mere end gennemsnitlige beboere. En lakbehandling af gulv giver en flot jævn overflade og kan fås i forskellige glans

Gulvafslibning af dine gulve 

Selvom gulvene er gamle, er der ingen grund til at udskifte dem, da det også kan blive en bekostelig affære. Du kan måske nøjes med at slibe dem, og på den måde give dit gulv et helt nyt liv. Det er desværre ikke alle gulve, der kan renoveres ved slibning, men sammen finder vi den rette løsning for dine gulve – hvad end det er trægulv, parketgulv eller plankegulv.

Professionel rengøring

Snavs, sand og grus kan over tid beskadige træ-, klinke- og stenoverflader. Lige meget hvad vil sådanne gulve og terrasser komme til at se lidt kedelige ud. Med specialmaskiner giver din lokale KA Gulvservice dit gulv en effektiv og tilbundsgående rengøring. Vi frisker det op og giver rummet eller butikken nyt liv. Derfor bør de med jævne mellemrum have en tilbundsgående rengøring af fagfolk, som betjener sig af de bedste specialmaskiner.

Afmontering af gamle gulve

Det kan vi gøre for dig! Hos KA Gulvservice Lemvig tilbyder vi nemlig professionel service i forbindelse med afmontering og bortskaffelse af dit gamle gulv. Vi kigger gerne forbi, vurderer, rådgiver og giver et uforpligtende tilbud samt et bud på, hvordan og hvornår vi kan løse opgaven.

Dit hjem eller arbejde skal vel have det bedste? Dit gulv – om det er trægulv, parketgulv eller plankegulv er et sted, hvor du virkelig kan gøre en stor forskel. Om det er gulvafslibning, rengøring, gulv lakering eller ludbehandling kan Ka Gulvservice i Lemvig hjælpe, så dit gulv holder i mange år.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken