Plankegulve

PlankegulveDrømmer du om et plankegulv i dit nye hjem? Så er du havnet det rette sted, for hos KA Gulvservice tilbyder vi flere forskellige typer plankegulve. Plankegulve giver et meget smukt gulv, da de brede gulvplanker giver et meget roligt udtryk til gulvet, fordi gulvet bliver meget ensartet i farverne. Den rolige stemning, som gulvet udstråler, er også en af grundene til, at mange ønsker sig et plankegulv. Plankegulve kan fås med gulvplanker i forskellige bredder, hvor brede gulvplanker generelt giver et mere ensartet gulv. Selve træet har også betydning for, hvor ensartet gulvet fremstår. Planker til trægulve fremstilles i forskellige sorteringer, alt efter om gulvet skal være meget ensartet og uden tydelige knaster, eller om der kan være farvenuancer og knaster i træet. Et meget ensartet gulv giver et meget roligt og neutralt udtryk, mens der er lidt mere liv i et plankegulv med nuanceforskelle.

Typer af plankegulve

Plankegulve kan enten være lamelopbyggede eller være i massivt træ. På overfladen er det ikke til at se forskel på, om et gulv er et massivt plankegulv eller i lameller, men det har betydning for, hvor meget gulvet kan slibes ned, og hvor følsomt gulvet er over for ændringer i luftfugtighed. Du kan læse mere om forskellen på lamelopbyggede og massive gulvplanker her. Der findes også andre løsninger til at få udtrykket fra et plankegulv, selvom du ikke ønsker et plankegulv i træ. Man kan nemlig også få vinyl plankegulve, som i udseendet ligner et plankegulv i træ, men har fordelene fra et vinylgulv. Du kan læse mere om de løsninger til vinylgulve, vi tilbyder hos KA Gulvservice her.

Skibsplankegulv

En særlig type plankegulve er et skibsplankegulv. I et skibsplankegulv er der en fuge af gummi mellem hver planke. Derfor minder gulvet om dækket på et skib. Med et skibsplankegulv får man et flot og roligt udtryk af sit gulv. Fugen af gummi er typisk i en mørkere farve, enten sort eller grå, så den står i kontrast til de lysere gulvbrædder. Det giver et meget elegant udtryk i skibsplankegulvet, hvor hver gulvplanke kommer til at træde tydeligt frem.

Plankegulve i forskellige træsorter

Hos KA Gulvservice forhandler vi plankegulve i flere forskellige træsorter, så uanset om du ønsker et mørkt eller lyst plankegulv, kan vi hjælpe dig med at finde det gulv, du drømmer om. Et plankegulv i eg giver et mørkere gulv, mens ask eller fyr i et plankegulv giver et lysere gulv. Et fyrretræsplankegulv giver meget lys til rummet, og træsorten fyr passer især godt til et mørkere rum, hvor der ikke kommer meget naturligt lys ind. Et plankegulv i fyr bringer både lys og naturen ind i dit hjem. Hvis det i stedet er egetræ i et plankegulv du drømmer om, er det også et meget smukt gulv, som er lidt mørkere end plankegulv i fyr. Egetræ kan behandles på forskellige måder, så overfladen af træet bliver enten lidt lysere eller mørkere. Derfor passer egetræsplankegulve rigtigt flot i de fleste hjem, uanset lysindfaldet i rummet. Hos KA Gulvservice hjælper vi dig også med at finde den rette overfladebehandling til dit gulv.

Plankegulve

 

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken