Halgulve

Nedslibning, Lakering og Opstregning af halgulve er kun for virkelige specialister.

KA Gulvservice er én af få gulvspecialister herhjemme med stor viden og erfaring i, hvor man bedst behandler et halgulv. Og det gælder ALLE processer fra nedslibning, over lakering eller oliebehandling og til den færdige opstregning.

Ekspertise, Specialmaskiner & Behandling

løb, sved, dans, gummisko og høje hæle – et halgulv kræver “sin mand”!
Tænk på, hvor mange timer et halgulv bliver belastet døgnet rundt. Af løb, sved, dans, harpiks, konfetti, stilethæle og meget mere. Af skolebørn, seniorer og idrætsudøvere, for hvem et godt og plant gulv er essentielt.

Det kræver virkelig en kærlig hånd og en forkælelse, når gulvet skal behandles og igen fremstå som nyt. Der er ikke mange herhjemme, som kan løse denne opgave fra a-z, men processen er én af vores spidskompetencer.

Vi har specialmaskiner, som hjælper os i de forskellige processer.

Processen

Først afvaskes og afrenses gulvet for harpiks og andre urenheder. Herefter slibes det ned, og efter den første lakering foretager vi opstregning efter de helt rigtige internationale mål med Junckers Stregmaling. Slutteligt lakeres gulvet en eller to gange med Junckers bedste sportskvalitets lak. Det er den bedste måde at opnå optimal vedhæftning mellem de malede felter og streger.

Der ydes 25 års garanti på lakken, hvis vi må efterse gulvene en gang om året og her vurdere, hvornår efterbehandling er nødvendig.

Opstregning og lakering foretages også på helt nylagte gulve, så det bedste resultat opnås helt fra starten. Med andre ord en alt-i-et behandling, som naturligvis udføres på tidspunkter, er som er til mindst mulig géne for hallens brugere. Vores erfaring i dette specielle håndværk er jeres garanti for et godt, veludført og professionelt stykke arbejde.

Kontakt os