Halgulve

Nedslibning, Lakering og Opstregning af halgulve er kun for virkelige specialister.

KA Gulvservice er én af få gulvspecialister herhjemme med stor viden og erfaring i, hvor man bedst behandler et halgulv. Og det gælder ALLE processer fra nedslibning, over lakering eller oliebehandling og til den færdige opstregning.

Ekspertise, Specialmaskiner & Behandling

løb, sved, dans, gummisko og høje hæle – et halgulv kræver “sin mand”!
Tænk på, hvor mange timer et halgulv bliver belastet døgnet rundt. Af løb, sved, dans, harpiks, konfetti, stilethæle og meget mere. Af skolebørn, seniorer og idrætsudøvere, for hvem et godt og plant gulv er essentielt.

Det kræver virkelig en kærlig hånd og en forkælelse, når gulvet skal behandles og igen fremstå som nyt. Der er ikke mange herhjemme, som kan løse denne opgave fra a-z, men processen er én af vores spidskompetencer.

Vi har specialmaskiner, som hjælper os i de forskellige processer.

Processen

Først afvaskes og afrenses gulvet for harpiks og andre urenheder. Herefter slibes det ned, og efter den første lakering foretager vi opstregning efter de helt rigtige internationale mål med Junckers Stregmaling. Slutteligt lakeres gulvet en eller to gange med Junckers bedste sportskvalitets lak. Det er den bedste måde at opnå optimal vedhæftning mellem de malede felter og streger.

Der ydes 25 års garanti på lakken, hvis vi må efterse gulvene en gang om året og her vurdere, hvornår efterbehandling er nødvendig.

Opstregning og lakering foretages også på helt nylagte gulve, så det bedste resultat opnås helt fra starten. Med andre ord en alt-i-et behandling, som naturligvis udføres på tidspunkter, er som er til mindst mulig géne for hallens brugere. Vores erfaring i dette specielle håndværk er jeres garanti for et godt, veludført og professionelt stykke arbejde.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken