Afslibning af trægulve

Er dit gamle trægulv blevet slidt, er lakken blevet hakket og ridset gevaldigt eller har tiden efterhånden blot sat sine bemærkelsesværdige spor på træplankerne? Så trænger dit trægulv til en kærlig hånd, en gulvafslibning eller en gulvafhøvling og ikke mindst en god, professionel efterbehandling. Her hos KA Gulvservice sørger vi og vores kompetente og dygtige gulvslibere for det hele - og vi garanterer selvfølgelig et yderst kompetent stykke arbejde, der giver dine gulve et helt nyt liv og spil. 

Vi arbejder effektivt i hele Midtjylland og vi lægger stor vægt på kvalitet og ikke mindst pålidelighed, som du hurtigt vil komme til at sætte stor pris på. Bestiller du en opgave her hos os ved KA Gulvservice, skal vi og vores dygtige gulvslibere nok sørge for, at denne opgave bliver udført inden for den aftalte tidsramme. Vore medarbejdere har efterhånden mange års erfaring i bagagen, som gør, at vi alle er rustet til både store og ikke mindst de mindre opgaver, hvor vi uanset størrelsen på opgaven sætter en stor ære i netop at kunne levere høj kvalitet, god og behagelig service samt et perfekt og ideelt resultat for dig og dit trægulv. 

vi er leveringsdygtige i alle former for gulvarbejde og -service: gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling med lak, lud, maling og olie. Står du og har en helt særlig opgave på hånden, som du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løse den, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning på din problemstilling. Vi lægger stor vægt på altid at sætte tid af til at have en uforpligtende samtale med vore kunder om deres trægulv. Ønsker du, at vi strikker et samlet tilbud på gulvafslibning af dit trægulv, skal du bare sige til.

 

Trænger dit trægulv til en gulvafhøvling eller en gulvafslibning?

Det skal fremhæves, at der ligger en stor forskel i, om dit trægulv trænger til en afhøvling eller en afslibning. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine trægulve har behov for enten det ene eller det andet, anbefaler vi klart, at du vælger at kontakte os. På den måde kan vi sørge for at give dig en professionel rådgivning, sådan at vi sammen får taget den rigtige og ideelle løsning til dig og dit trægulv. Alternativt kan du læse mere om forskellen her, hvilket måske kan gøre dig lidt klogere og eventuelt spore dig lidt ind på, hvad dit trægulv præcist har behov for. 

 

Afhøvling af trægulv

En gulvafhøvling kræver, som begrebet antyder, at hele dit trægulv bliver høvlet og at der dermed bliver fjernet 2 til 8 millimeter af træet. Det er de færreste, der har massive trægulve i flere centimeters tykkelse, og derfor er en sådan afhøvling ikke noget, der umiddelbart kan gøres alt for mange gange, før dit trægulv e helt væk. 

En afhøvling af trægulv er kun en nødvendlighed, hvis dit gulv er meget medtaget og særligt slidt. Det kan måske være på grund af for mange ujævnheder, gamle fernisgulve, dybe ridser/hakker og/eller hvis der sidder gammel lim, spartelmasse eller lignende på dit trægulv. 

 

Afslibning af trægulv

I størstedelen af tilfældene er en afslibning af dit trægulv tilstrækkeligt, hvis det nu for eksempel er ridset. En afslibning af trægulv indebærer ofte, at der bliver fjernet omkring en millimeter træ i planken, hvilket som udgangspunkt er nok til, at de overfladiske ridser/hakker og eventuelle misfarvninger bliver fjernet. 

En afslibning af dit trægulv og en grundig - og ikke mindst rigtig - efterbehandling vil være med til at give dit trægulv et helt nyt liv og spil i mange år endnu. For mange bliver det næsten som at få et helt nyt gulv, fordi resultatet bliver så flot! Du er selv med til at bestemme, hvorvidt dit trægulv skal have lud, lak, maling eller olie, og vores kompetente gulvslibere skal nok rådgive mere herom. Det er nemlig et faktum, at nogle af materialerne egner sig væsentlig bedre til én form for efterbehandling frem for en anden type.

 

Kan man selv slibe sine trægulve? 

Det enkle svar er umiddelbart “Ja, det kan du godt!”. Du kan selvfølgelig godt selv slibe dine trægulve. Men vi skal gøre dig opmærksom på, at det kræver, at du er kompetent til det, har de rigtige maskiner og det korrekte værktøj og ikke mindst at du har forstand på, hvad du laver. 

Hvis du vælger at slibe dit eget gulv, kan du desværre risikere, at det går galt. Hvis det er tilfældet, kan det hurtigt blive en rigtig dyr affære for dig og din pengepung. Hvis man ikke anvender maskinerne til afslibningen korrekt efter forskrifterne, kan det give store skader på dit gulv, og disse kan være yderst avanceret at rette op. Derfor anbefaler vi dig altid, at du vælger at investere i at få hyret en professionel gulvsliber til dit projekt; en der har erfaringen og ikke mindst kompetencerne, sådan at dit gulv ikke lider en unødvendig skade. Her hos KA Gulvservice udfører vi altid en afslibning af dit trægulv til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. 

 

Hvad koster en gulvbehandling af dit trægulv?

Her hos KA Gulvservice har vi udført en lang række af gulvafslibningsprojekter, hvoraf ikke to har været ens. Derfor kan vi ikke umiddelbart give dig en fast og eksakt pris for en behandling af dit trægulv på forhånd, eftersom der er en lang række af kriterier, der får det hele til at variere. Vi sætter nemlig stor pris på at levere den perfekte skræddersyede løsning til dig, hvorfor det ikke er muligt for os at lave en række standardløsninger, som umiddelbart ikke altid passer til dig og trægulvets behov. Dog skal vi pointere for dig, at vi sætter en stor værdi i at tilbyde dig en billig og konkurrencedygtig pris på alle opgaver til dine trægulve.  

Der er mange faktorer, der skal tages forbehold for og tages stilling til, hvorfor vi foreslår, at du tager kontakt til os, hvis dit gulv trænger til en kærlig hånd og ikke mindst behandling. Vi stræber på altid sammen med vore kunder at finde ud af, hvor meget der skal laves, hvorefter vi vil give en pris. 

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken