Gulvservice Holstebro

Skal du have hjælp til dit gulv i Holstebro?

Ka Gulvservice Holstebro tilbyder alt indenfor gulvservice. 

Dit gulv (trægulv, parketgulv eller plankegulv) skulle gerne holde i mange år. Gulvafslibning, rengøring, gulv lakering og ludbehandling er alle områder hvor Ka Gulvservice kan hjælpe dig med dette.

Håndværksprisen

 

Hvad vi kan tilbyde hos Ka-Gulvservice

Rengøring af alle gulve

Sand, grus og snavs kan over tid beskadige træ-, klinke- og stenoverflader. Før eller siden vil gulve og terrasser komme til at se triste ud. Derfor bør de med jævne mellemrum have en grundig rengøring af professionelle fagfolk, som betjener sig af de bedste specialmaskiner. Med vores specialmaskiner giver din lokale KA Gulvservice Holstebro dit gulv en effektiv og tilbundsgående rengøring. Vi frisker det op og giver rummet eller butikken nyt liv.

Lakering

Hos KA Gulvservice Holstebro har vi mange års erfaring med lakering af trægulve. Gulvlakering er den mest robuste og slidstærke løsning og er ideel til boliger med dyr eller børn, der slider mere end gennemsnitlige beboere. En lakbehandling af gulv giver en flot jævn overflade og kan fås i forskellige glans

Professionel gulvafslibning 

Selvom gulvene er gamle, er der ingen grund til at udskifte dem, da det også kan blive en dyr affære. Du kan måske nøjes med at slibe dem. Det bliver frisket op og rummet eller butikken får nyt liv. Det er desværre ikke alle gulve, der kan renoveres ved slibning, men sammen finder vi den rette løsning for dine gulve – hvad end det er trægulv, parketgulv eller plankegulv.

Afmontering af dine gulve

Bare rolig, det kan vi gøre for dig! Hos KA Gulvservice Holstebro tilbyder vi nemlig professionel service i forbindelse med afmontering og bortskaffelse af dit gamle gulv. Vi kigger gerne forbi, vurderer, rådgiver og giver et uforpligtende tilbud samt et bud på, hvordan og hvornår vi kan løse opgaven.

Med KA Gulvservice Holstebro er du godt hjulpet.

Dit hjem eller arbejde skal vel have det bedste? Dit gulv – om det er trægulv, parketgulv eller plankegulv er et sted, hvor du kan gøre en stor forskel. Om det er gulvafslibning, rengøring, gulv lakering eller ludbehandling kan Ka Gulvservice hjælpe, så dit gulv holder i mange år. KA Gulvservice har vundet prisen for årets gulvsliber og gulvlægger flere gange. Senest i 2021

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken