Rengøring af gulv

Trænger dit gulv til at blive forkælet?

Med vores specialmaskiner giver vi dit gulv en effektiv og tilbundsgående rengøring. Vi frisker det op og giver rummet eller butikken nyt liv.

Rengøring af stentæppegulve, epoxygulve, klinkegulve, træterasser mm.

Sand, grus og snavs kan over tid beskadige træ-, klinke- og stenoverflader. Under alle omstændigheder vil sådanne gulve og terasser komme til at se triste og “døde” ud. Derfor bør de med jævne mellemrum have en tilbundsgivende rengøring af profesionelle fagfolk, som betjener sig af de nyeste specialmaskiner.

Et stengulv eller et epoxygulv, som ligger i fx butiksarealer, showrooms eller på virksomheder, bliver dagligt udsat for slitage, smuds og snavs. Det bliver mørkt, mat og trist at se på, og det kan selv den mest grundige vask med vand og sæbe ikke forhindre.

Vi renser alle slags gulve

Med vores specialmaskiner giver vi dit gulv en effektiv og tilbundsgivende rengøring. Vi frisker det op og giver rummet eller butikken helt nyt liv.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken