Gulve

Gulve i høj kvalitet

Hvis du går med drømmen om et nyt gulv, er du kommet til denne rette side, da vi hos KA Gulvservice tilbyder gulve i høj kvalitet. Vi har mere end 15 års erfaring med gulve og er villig til at hjælpe dig trygt igennem hele processen, når du skal have nyt gulv i din bolig. I vores sortiment findes et væld af forskellige typer af gulve lige fra træ- og vinylgulve til design- og akustikgulve.

Hvilke typer af gulv tilbyder vi? 

Af det nedenstående fremgår nogle få af de typer gulv, som vi tilbyder:

Trægulvet har vundet stor popularitet gennem mange år efterhånden, og det anslås, at det bliver lagt som gulvbelægning i cirka 8/10 danske hjem.

Træ er et naturligt produkt, hvilket er ensbetydende med, at det udvider sig og trækker sig sammen efter luftfugtigheden i rummet, hvilket er vigtigt at have i mente, når gulvet lægges.

Vinylgulvet er et utroligt slidstærkt materiale, der både tåler tunge møbler og rullende kontorstole. Pga. gulvets slidstærke egenskaber vælger mange børnehaver, skoler og kontormiljøer at lægge det af denne grund.  De senere år er det blevet meget populært med kork-vinylgulve som rent faktisk også har akustiske fordele, da det integrerede korkunderlag er særligt støjdæmpende. Derudover holder gulvet også godt på varmen, hvorfor det er et gulv, der er ideelt at have i hjemmet såvel som i ovennævnte institutioner.

Vinyl er også særligt velegnet til vådrum, da det er vandafvisende. Grunden til, at det kan være fordelagtigt at vælge vinylgulvet er, at det er en relativ økonomisk beslutning i forhold til materiale og montering, og du kan derudover også få gulvet i uanede mængder farver, designs og mønstre.

Laminatgulve i høj kvalitet er yderst modstandsdygtige over for tryk, snavs, sollys, ridser samt spildt mad og drikke. Dette hænger sammen med, at det har en fleksibel lag-struktur, der består af en indvendig træfiberplade, et mønstret lag af papir og en belægning af forstærket aluminiumoxid, der sikrer den slidstærke overflade. Alle vores laminatgulve er overfladebehandlet, hvorfor gulvet ikke er modtageligt over for snavs. Derfor er det med andre ord ganske effektivt at rengøre enten ved støvsugning eller aftørring med mobbe.

Hvad koster et nyt gulv? 

Da prisen for et nyt gulv kan variere utroligt meget alt efter valg af materiale, skal du derfor blot kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 23 67 17 28, hvis du er på udkig efter et nyt gulv. Du kan også sende os en email på info@ka-gulv.dk eller booke et besøg.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken