Gulvservice Herning

Søger du hjælp til dit gulv i Herning?

Dit gulv (trægulv, parketgulv eller plankegulv) skulle gerne holde i mange år. Gulvafslibning, rengøring, gulv lakering og ludbehandling er alle områder hvor Ka Gulvservice i Herning kan hjælpe dig med dette

Hos Ka Gulve i Herning ved vi nemlig alt om trægulv, parketgulv og plankegulv. Vi tilbyder professionel gulvafslibning, rengøring, gulv lakering og ludbehandling af dit gulv, så det får en længere levetid. KA Gulvservice har flere gange vundet prisen for årets gulvsliber og gulvlægger – senest i 2021.

Håndværksprisen

 

Hvad vi tilbyder hos Ka-Gulv Herning

Professionel gulvafslibning

Selv om gulvene er gamle, behøver du ikke udskifte dem. Det kan også blive en bekostelig omgang. Du kan ofte bare slibe dem, og på den måde give gulvet nyt liv. Ikke alle gulve kan dog renoveres ved slibning, men sammen finder vi den rette løsning for dit trægulv, parketgulv eller plankegulv.

Rengøring af dit gulv

Med vores specialmaskiner giver din lokale KA Gulvservice Herning dit gulv effektiv og tilbundsgående rengøring. Gulvet bliver frisket op og rummet eller butikken får nyt liv. Sand, grus og snavs kan med tiden beskadige overfladerne. Under alle omstændigheder vil sådanne gulve og terrasser komme til at se triste og “døde” ud med tiden. Derfor bør de med jævne mellemrum have rengøring af professionelle fagfolk, som betjener sig af de nyeste specialmaskiner.

Lakering af gulve

Hos din lokale KA Gulvservice Herning har vi mange års erfaring med lakering af trægulve. Gulvlakering er en robust og meget slidstærk løsning, og den er ideel til boliger med dyr eller børn, der slider mere på gulvet. En lakbehandling af gulv giver en flot jævn overflade og kan fås i forskellige glans.

Afmontering af gulve

Det kan vi gøre for dig! Hos Ka-Gulvservice Herning tilbyder vi professionel service til afmontering og bortskaffelse af dit gamle gulv. Vi kigger gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud. 

Med Ka-Gulvservice Herning er hjælpen nær for dit trægulv, parketgulv eller plankegulv. Vi klarer det både til gulvafslibning, rengøring/lakering af gulv, ludbehandling
og afmontering.

 

Brug for hjælp til montering af tæpper i Herning? Læs mere her

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken