Rullegardiner

Andreas Hansens kollektion i rullegardiner indeholder flere hundrede forskellige stoffer med farver, mønstre og egenskaber, der kan imødekomme enhver stil og smag. Rullegardinet er det første solafskærmningsprodukt, der kom på markedet og er en populær og optimal løsning indenfor solafskærmning.

Udvalget af rullegardiner fra Andreas Hansen dækker hele farveskalaen fra lys til mørk, afdæmpet til farverigt og i ensfarvet eller mønstret.

Der findes også mange forskellige tætheder som kan give dig netop den afskærmning du ønsker. Mørklægningsvæv er helt lystæt og kan være praktiske i soveværelse eller børneværelse.
Det kan laves med kassette og sidesluser for en optimal mørklægning af rummet.
I kollektionen findes også tekniske væv, der reflekterer solens lys og varme og derved giver mulighed for et godt indeklima, samtidig med at du bevarer udsynet.
Rullegardiner er oplagt til kontormiljøer med skærmarbejde.

Rullegardiner fås med forskellige betjeningsformer. Kædetrækket er det mest udbredte og gør rullegardinet nemt og enkelt at betjene.
Kædetrækket kan placeres i valgfri side efter kundens ønske og behov. Kæden fås i flere farver, der matcher vævet eller som metalkæde.
Rullegardinet kan også leveres med en fjeder som betjenes med et let ryk.

Rullegardinet kan også produceres med motor som styres fra kontakt eller fjernbetjening.

Rullegardiner kan leveres med forskellige former for afslutning i bunden – fx. et ovalt stålrør, der giver rullegardinet et minimalistisk snit. Monteres rullegardinet med kassette som skjuler stok og væv opnår man en stilren løsning.
Ønskes et mere romantisk udtryk benyttes flæser eller tunger.
Klik på billederne for at se stor størrelse.