Landingsside – Gulvafslibning

Nyt liv til dit gulv med gulvafhøvling og gulvafslibning

Med vores mange års erfaring indenfor professionel gulvpleje, hjælper vi gerne med vejledning hele vejen igennem processen fra gulvafhøvling, gulvafslibning til gulvpleje og gulvservice.

    Vi kontakter dig op indenfor 12 timer

  mand der sliber et gulv

  17 års erfaring

  Hjulpet mere end 4.500 kunder

  4.9 ud af 5 stjerner

  Professionelt team

  Kan det betale sig at få gulvafslibnig?

  Ja, det kan godt betale sig! Bare fordi gulvene er gamle, så er der ingen grund til at udskifte dem. Du kan måske nøjes med at slibe dem, og på den måde give dine gulve et helt nyt liv. Det er både bedre for din pengepung og mere bæredygtigt at bevare et gulv og friske det op med gulvafslibning.

  OPLEV FORSKELLEN

  Lad eksperter tage sig af det hårde arbejde og nyd det gode resultat. KA Gulvservice holder til I Herning, og hjælper bl.a. i områder som Ikast, Holstebro, Silkeborg, Ringkøbing mv.

  Hos Ka Gulvservice er vores ydelse alt afgørende, derfor bliver din gulvafslibning også udført af en kompetent fagmand med mange års erfaring. Vores medarbejder er løbende på kursus, for at få den nyes viden, og altså være klar til at hjælpe kunden.

  Kristian Andersen ejer KA Gulvservice

  Kristian Andersen - Ejer af KA Gulvserivce ApS

  Mere end bare gulv

  KA Gulvservice er en moderne Gulv-virksomhed, hvor service og kvalitet er nøgleord. Vi arbejder med trægulve, gulvtæpper, vinylgulve, fliser m.m og tilbyder service i form af montering, gulvafslibning og efterbehandling af alle typer gulve.

  Alt arbejde udføres med højteknologiske og miljøgodkendte maskiner, for at værne bedst muligt om miljøet og medarbejderne.

  Virksomheden vægter miljøet på arbejdspladsen højt - både hvad angår sammenhold, sikkerhed og lønforhold og prioriterer blandt andet at der afholdes sociale arrangementer ligesom at arbejdstøj og maskiner er af den nyeste og bedste kvalitet.

  Hvornår skal dit gulv så slibes?  Trænger dit gulv til en kærlig hånd, eller overvejer du at skifte dit trægulv ud, fordi det er blevet træls at kigge på? Så kan vi klart anbefale dig at overveje en gulvafslibning. En gulvafslibning kan nemlig være et mirakelmiddel til at forbedre dit gulvs udseende. Et gulv bliver hele tiden udsat for slitage, og med tiden kan det blive misfarvet og beskadiget. Fra tid til anden bør et gulv renoveres for at bibeholde den smukke overflade. Ved afslibning af et gulv kan boligen få et nyt og forfriskende udtryk, og mange af vores kunder hos KA Gulvservice bliver overraskede over at se, hvilken forskel en gulvafslibning kan gøre for atmosfæren og udtrykket i et rum.

  Med en gulvafhøvling og gulvafslibning kan dit gulv få et helt nyt liv. Hos KA Gulvservice har vi mange års erfaring indenfor professionel gulvpleje, og vi hjælper gerne med vejledning hele vejen igennem processen fra gulvafhøvling, gulvafslibning til gulvpleje og gulvservice.

  Der er forskel på, om dit gulv skal have en gulvafhøvling eller en gulvafslibning, og det kan være meget godt at kende forskel på de to behandlinger. En gulvafhøvling er mere omfattende end en afslibning af et gulv. Ved en gulvafhøvling fjernes de øverste 2-4 mm af trægulvet med en maskine, som derved udjævner gulvet og kan fjerne rester af maling eller spartelmasse fra gulvet. Det kan f.eks. være nødvendigt at afhøvle gulve, hvis man under en renovering fjerner et overliggende gulv, og gerne vil bevare det originale gulv nedenunder. Det kan også være for at renovere et gammelt trægulv, som er blevet ujævnt og måske har en fået nogle store mærker, som skal fjernes. Det kræver dog typisk, at det gulv, der skal afhøvles, er et massivt trægulv, da afhøvling af gulve tager en del af gulvets overflade.

  Efter afhøvling af gulvet, skal det slibes for at få en glat og smuk overflade. Ved gulvafslibning fjernes den gamle, slidte overflade, og derved renoveres træet. Gulvafslibning er en smart metode til at give dit gulv nyt liv og fjerne ridser og pletter. Tidligere blev afslibning af trægulve ofte kædet sammen med en besværlig og støvet arbejdsgang, der efterfølgende krævede grundig rengøring. Hos KA Gulvservice har vi forbedret arbejdsprocesserne, og vi benytter i dag maskiner med et specielt partikel-reducerende HEPA-filter. Det betyder både et sundere arbejdsmiljø for vores medarbejderne og større tilfredshed for vores kunder, da de ikke behøver at skulle tildække hjemmet for at undgå støv, fordi gulvet skal slibes.

  Det vil ofte kun være nødvendigt at afhøvle et gulv én gang, og derefter kan du nøjes med en afslibning af gulvet, hvis der skulle komme mange ridser i gulvet, eller hvis gulvet trænger til en ny overfladebehandling. Det er nemlig vigtigt, at gulvet til sidst efter en afslibning får en overfladebehandling, så gulvet bliver modstandsdygtigt over for slid, og for at give trægulvet et smukt udseende. Der findes forskellige typer af overfladebehandling til trægulve, og de har hver deres fordele. Det er dog vigtigt at gulvet får en overfladebehandling efter afslibning, da en gulvbehandling er med til at holde trægulvet flot og glat i længere tid. Et gulv kan nemlig ikke holde til at blive afslebet et uendeligt antal gange, så det er vigtigt at passe på sit gulv og forsøge at sikre det mod ridser og pletter, så du ikke skal slibe dit gulv lige så ofte.

  Ud over behandling af gulve tilbyder vi også afslibning og behandling af andre træoverflader. Vi kan hjælpe med afslibning af: Trapper Vindueskarme og bordplader Udendørs træterrasser

  Kan det betale sig at få gulvafslibning?

  Mange tænker nok over, om det overhovedet kan betale sig med en afslibning af gulvet, i stedet for at lægge et helt nyt gulv. Og ja, det kan godt betale sig. Bare fordi gulvene er gamle, så er der ingen grund til at udskifte dem. Du kan måske nøjes med at slibe dem, og på den måde give dine gulve et helt nyt liv. Det er både bedre for din pengepung og mere bæredygtigt at bevare et gulv og friske det op med gulvafslibning, end at bruge penge og ressourcer på et nyt gulv.

  Det er desværre ikke alle gulve, der kan renoveres ved slibning, da det kræver, at gulvets overflade har en vis tykkelse, som kan slibes af. Typisk er massive trægulve bedst egnede til at blive slebet, da de består af træ hele vejen igennem, men et parketgulv i lameller kan også slibes et par gange, uden at det øverste slidlag bliver slebet helt af. Hvis du har et vinylgulv eller linoleumsgulv, er det dog ikke muligt at slibe gulvet, hvis det bliver ridset eller slidt. I stedet kan det gives en bestemt behandling kaldet Pure behandling, som frisker gulvet op. Vi vejleder dig naturligvis i, om en gulvafslibning er en mulighed for dig, og sammen finder vi den rette løsning for dine gulve.

  Ud over behandling af gulve tilbyder vi også afslibning og behandling af

  • Trapper
  • Vindueskarme
  • Bordplader
  • udendørs træterrasser

  Ved gulvafslibning fjernes den gamle slidte overflade og derved renoveres træet. Tidligere blev afslibning ofte kædet sammen med en besværlig og støvet arbejdsgang, der efterfølgende krævede grundig rengøring.

  Hos KA Gulvservice har vi forbedret arbejdsprocesserne og benytter i dag maskiner med speciel partikel-reducerende HEPA-filtrer. Det betyder sundere arbejdsmiljø for medarbejderne og større tilfredshed for kunderne, der ikke behøver at skulle tildække hjemmet fordi gulvet skal slibes.

  Hvad koster gulvafslibning?

  Overvejer du at slibe dit gulv, så tænker du nok over, hvad prisen er for afslibning af gulve. Prisen vil typisk være væsentligt billigere, end at skulle have lagt et helt nyt gulv, så derfor er det værd at overveje en gulvafslibning, hvis dit gulv er blevet slidt. En gulvafslibning kan nemlig gøre underværker for et gammelt trægulv. For gulvafslibning er prisen selvfølgelig afhængig af, hvor omfattende en afslibning af gulvet er, og der er ikke to gulve, der er ens og har brug for samme gulvservice. Derfor har ikke på slibning af gulve en pris, som er fast, da vi gerne vil kunne tilpasse prisen på gulvafslibning til den service, du har brug for. Du skal derfor være meget velkommen til at kontakte os for at få en konkret pris på gulvafslibning til lige netop dig. Hos KA Gulvservice giver vi et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

  Gulvafslibning i Midtjylland

  KA Gulvservice holder til i Herning, så har du brug for gulvafslibning i Herning, er vi lige i nærheden. Skulle du trænge til gulvafslibning i Silkeborg, Holstebro eller Ikast, kommer vi også meget gerne forbi og hjælper med slibning eller afhøvling af gulve. Vi foretager også gerne opgaver i resten af Midtjylland, så hvis du ønsker gulvafslibning foretaget af en kompetent fagmand med mange års erfaring, så står vi klar til at hjælpe dig hos KA Gulvservice. Du skal bare kontakte os på telefon 23 67 17 28 eller mail info@ka-gulv.dk, og så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

   

   

  Bliv ringet op i dag og få et tilbud