Landingsside – Gulvafslibning

Nyt liv til dit gulv med gulvafhøvling og gulvafslibning

Med vores mange års erfaring indenfor professionel gulvpleje, hjælper vi gerne med vejledning hele vejen igennem processen fra gulvafhøvling, gulvafslibning til gulvpleje og gulvservice.

    Vi kontakter dig op indenfor 12 timer

  17 års erfaring

  Hjulpet mere end 4.500 kunder

  4.9 ud af 5 stjerner

  Professionelt team

  Kan det betale sig at få gulvafslibnig?

  Ja, det kan godt betale sig! Bare fordi gulvene er gamle, så er der ingen grund til at udskifte dem. Du kan måske nøjes med at slibe dem, og på den måde give dine gulve et helt nyt liv. Det er både bedre for din pengepung og mere bæredygtigt at bevare et gulv og friske det op med gulvafslibning.

  OPLEV FORSKELLEN

  Lad eksperter tage sig af det hårde arbejde og nyd det gode resultat. KA Gulvservice holder til I Herning, og hjælper bl.a. i områder som Ikast, Holstebro, Silkeborg, Ringkøbing mv.

  Hos Ka Gulvservice er vores ydelse alt afgørende, derfor bliver din gulvafslibning også udført af en kompetent fagmand med mange års erfaring. Vores medarbejder er løbende på kursus, for at få den nyes viden, og altså være klar til at hjælpe kunden.

  Kristian Andersen - Ejer af KA Gulvserivce ApS

  Mere end bare gulv

  KA Gulvservice er en moderne Gulv-virksomhed, hvor service og kvalitet er nøgleord. Vi arbejder med trægulve, gulvtæpper, vinylgulve, fliser m.m og tilbyder service i form af montering, gulvafslibning og efterbehandling af alle typer gulve.

  Alt arbejde udføres med højteknologiske og miljøgodkendte maskiner, for at værne bedst muligt om miljøet og medarbejderne.

  Virksomheden vægter miljøet på arbejdspladsen højt - både hvad angår sammenhold, sikkerhed og lønforhold og prioriterer blandt andet at der afholdes sociale arrangementer ligesom at arbejdstøj og maskiner er af den nyeste og bedste kvalitet.

  Bliv ringet op i dag og få et tilbud