Afslibning af bordplade og Vindueskarme

Nyt liv til din køkkenbordplade ved afhøvling og afslibning

En køkkenbordplade bliver hele tiden udsat for slitage og kan med tiden blive misfarvet og beskadiget.

Så for at kunne bibeholde den smukke overfalde kan det med tid til anden blive nødvendigt med behandling.
Ved afslibning kan bordplader får et nyt og forfriskende udtryk og mange af vores kunder bliver overrasket over at se, hvilken forskel en afslibning kan gøre for atmosfæren og udtrykket i et rum.

 

Kan det betale sig at få afslibning?

Ja, det kan det. Bare fordi en bordplade er gammel, så er der ingen grund til at udskifte den, du kan måske nøjes med at slibe den, og på den måde give dine bordplader et helt nyt liv.
Det er desværre ikke alle bordplader, der kan renoveres ved slibning, men sammen finder vi den rette løsning for dine gulve.

KA Gulvservice har mange års erfaring indenfor professionel pleje og hjælper gerne med vejledning hele vejen igennem processen fra afhøvling, afslibning til pleje og service.

Ud over behandling af borde tilbyder vi også afslibning og behandling af

Ved afslibning fjernes den gamle slidte overflade og derved renoveres træet. Tidligere blev afslibning ofte kædet sammen med en besværlig og støvet arbejdsgang, der efterfølgende krævede grundig rengøring.

Hos KA Gulvservice har vi forbedret arbejdsprocesserne og benytter i dag maskiner med speciel partikel-reducerende HEPA-filtrer. Det betyder sundere arbejdsmiljø for medarbejderne og større tilfredshed for kunderne, der ikke behøver at skulle tildække hjemmet fordi gulvet skal slibes.

 

Få et gratis tilbud på din næste gulvopgave.

Få et gratis tilbud på din næste gulvopgave. Husk vi også tilbyder professionel service inden for lakering af gulve, vinylgulve og laminatgulve.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken