Tæpper-afpassede

Afpassede tæpper bruges i den moderne bolig til at skabe hygge. Det er med til at give det sidste pift til indretningen, da det er med til at skabe et helt nyt udtryk i hjemmet.

Atmosfære og farver

Afpassede tæpper er en nem måde at få farve ind i boligindretningen på. Et afpasset tæppe kan let udskiftet, når moden ændre sig eller man bliver træt af farven.
Afpassede tæpper er et oplagt valg til bolig, hvis man ønsker flotte og måske spraglede mønstre som en del af indretningen.

Afpassede tæpper kan også anvendes til at skabe en bestemt stemning i hjemmet.
Et langhåret blødt Rya-tæppe kan bidrage til at skabe en hyggelig stemning, mens et minimalistisk tæppe med klare linjer kan skabe et mere moderne udtryk. Et Wilton tæppe kan være med til at skabe et eksotisk udtryk, der leder tankerne mod varmere himmelstrøg og ferieoplevelser.

Afpassede tæpper kan også bruges til at skabe kontrast til dine gulve og derved bidrage til at skabe spændende boligindretning.

Hyggelig stemning i store rum

Det er altid rart at besøge et hjem, hvor der er en hyggelig stemning.

Nutidens huse opføres ofte med store køkkenalrum og det kan være en udfordring at skabe en hyggelig stemning i et stort rum, men ved at opdele rummet i forskellige zoner bliver det lettere at opnå den hyggelige stemning. Rum kan nemt opdeles ved hjælp

e af afpassede løse tæpper.

Det kan gøres på mange måder - eksempelvis ved at lægge et løst tæppe under spisebordet.

Beskyt gulvet

Udover dekorative fordele ved afpassede tæpper kan tæpperne rent praktisk også anvendes til at beskytte dit gulv.

Et trægulv kan hurtigt blive ridset, når stole eller andre møbler skubbes frem og tilbage over. Det undgås ved at lægge et stort afpasset tæppe

Stort udvalg, eget design

Der findes mange forskellige afpassede tæpper at vælge imellem. Overordnet inddeles de i 5 kategorier:

Kelim
Er betegnelsen for Vævede tæpper. De er som oftest i ren uld og uden bagside.

Fladvævede
Vævede tæpper er oftest i enten ren polypropylene eller en blanding af polypropylene og uld. Disse tæpper produceres regel med en skumbagside, som går tæppet mere skridsikkert.

Rya
Rya-Tæpper er tæpper med længere luv og opskårne løkker. De er meget bløde og behagelige.

Wilton
Er Tæpper lavet af kunststoffibre og med mønstre, som leder tankerne hen på ægte tæpper.

Luvtæpper
Tæpper med tykkere luv, som fremstilles i mange kvaliteter og af såvel kunststoffibre og uld.

Afpassede tæpper fås i mange forskellige størrelser.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken