Afslibning af træterrasser

Nyt liv til din træ-terrasse med afhøvling og afslibning

En træ-terrasse bliver hele tiden udsat for vind og vejr, sol, regn, temperatursvingninger og slitage. Derfor bliver en træ-terrasse med tiden misfarvet og beskadiget, så den fra tid til anden bør renoveres for at bibeholde den smukke overfalde.
Ved afslibning af træ-terrasser fremkommer et nyt og forfriskende udtryk.
Mange af vores kunder bliver overrasket over at se, hvilken forskel en afslibning og behandling kan gøre for atmosfæren og udtrykket.

 

Kan det betale sig at få afslebet en træ-terrasse?

Ja, det kan det. Bare fordi bredderne er gamle, så er der ingen grund til at udskifte dem, du kan måske nøjes med at slibe dem, og på den måde give din terrasse et helt nyt liv.
Det er desværre ikke alle terrasser, der kan renoveres ved slibning, men sammen finder vi den rette løsning for dig.
KA Gulvservice har mange års erfaring indenfor professionel træ-pleje og hjælper gerne med vejledning hele vejen igennem processen fra afhøvling, afslibning til pleje og gulvservice.

Ud over behandling af træ-terrasser tilbyder vi også afslibning og behandling af

Ved afslibning fjernes den gamle slidte overflade og derved renoveres træet. Tidligere blev afslibning ofte kædet sammen med en besværlig og støvet arbejdsgang, der efterfølgende krævede grundig rengøring.

Hos KA Gulvservice har vi forbedret arbejdsprocesserne og benytter i dag maskiner med speciel partikel-reducerende HEPA-filtrer. Det betyder sundere arbejdsmiljø for medarbejderne og større tilfredshed for kunderne, der ikke behøver at skulle tildække hjemmet fordi gulvet skal slibes.

 

Få et gratis tilbud på din næste gulvopgave.

Få et gratis tilbud på din næste gulvopgave. Husk vi også tilbyder professionel service inden for lakering af gulve, vinylgulve og laminatgulve.

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken