Laminatgulve

Hos KA Gulvservice tilbyder vi professionel service i forbindelse med salg og nedlægning af nyt laminatgulv. Laminatgulv er opbygget af lag ligesom vinylgulve, og kan ligne traditionelt trægulv, sten, fliser eller et mønster. Kun fantasien sætter grænser for gulvets udseende, så denne gulvtype inviterer i høj grad til at være kreativ i sin indretning. Udseendets mange muligheder går dog ikke på kompromis med kvaliteten.

Stærk kvalitet i valgfrit design

Laminatgulve i høj kvalitet er yderst modstandsdygtige overfor tryk, snavs, sollys, ridser og spildt mad og drikke, når nedlægningen foregår med kyndig ekspertise. Det skyldes bl.a. den fleksible lag-struktur, der afsluttes med en stærk belægning. Den består af en indvendig træfiberplade, der danner gulvets kerne, et mønstret lag af papir, som bestemmer gulvets udseende og en belægning af forstærket aluminiumoxid, der sikrer gulvets slidstærke overflade. Den indvendige træfiberplade består af komprimeret træ, der er betydeligt billigere end massivt træ, hvorfor denne gulv-løsning ligeledes er økonomisk fordelagtig i forhold til andre muligheder.

Vores laminatgulve er overfladebehandlet, således at gulvet ikke modtager store mængder snavs. Du kan derfor gøre gulvet yderst effektivt rent med blot en hurtig omgang støvsugning og mopning. Med et laminatgulv får du altså et flot og praktisk gulv med mulighed for at tilføje dine egne design-idéer.

KA Gulvservice er eksperter i gulvarbejde og tilbyder alt inden for gulve, tæpper og serviceydelser, bl.a. gulvafslibning, oliebehandling, behandling af halgulve, LVT gulve og meget mere. Kontakt os i dag i hør nærmere.

Kontakt os