Vinyl klikgulve / LVT

Vinyl klikgulve / LVT er et slidstærkt vinylgulv i plankeformat. Det er den seneste i en lang række af innovative gulvprodukter.
Gulvet består af et kliksystem som gør det muligt at lægge uden brug af værktøj eller lim. Det er en flydende installationsmetode, hvilket gør det muligt at lægge gulvet direkte ovenpå dit nuværende gulv

Vinyl klikgulve er et populært valg

Vinyl klik / LVT gulve udmærker sig ved at have en høj slidstyrke og en blød overflade. Gulvet er komfortabelt at færdes på, tåler vand og er nemt at rengøre. Derfor egner vinyl klikgulve sig godt til rigtig mange hjem, institutioner m.m. hvilket også gør gulvet til et populær valg, når der skal lægges ny gulvbelægning f.eks. i køkken, bryggers, i kontor, reception osv, hvor rengøringsvenlige overflader og god komfort er af høj prioritet.

Vinyl Klik / LVT fås i mange farver og mønstre, det giver mulighed for at skabe unikke gulvbelægninger, der passer til ens miljø. Ligeledes fås det i mange kvaliteter og forskellige slidstyrker, hvoraf de mest slidstærke er godkendt til erhvervsbrug og velegnede til institutioner m.m.

Fordelene ved vinyl klikgulve / LVT er mange

 • Slidstærkt vinylgulv.
 • Ikke påvirkeligt af fugt.
 • Kan monteres i uopvarmede rum som udestuer og lignende.
 • Blødt og behageligt at gå på.
 • Eksklusivt design.
 • Let at lægge med kliksystem.

  Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

  Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
  Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
  Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken