Lokal håndværker hyldet af brugere

I den seneste tid har håndværkere over hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede i deres region. Brugerne på Håndværker.dk har nu afgjort, hvem de synes er de bedste håndværkere, og valget er faldet på KA Gulvservice ApS i Region Midtjylland. 

Brugerne på Håndværker.dk vurderet og anbefalet deres lokale håndværkere. Det har dannet grundlag for uddelingen af Håndværker.dk Prisen 2020. Blandt vinderne er KA Gulvservice ApS fra Herning, som har vundet i et tæt opløb og dermed blevet valgt af brugerne som “Region Midtjyllands bedst anbefalede gulvlægger”. 

Kristian Andersen fra KA Gulvservice ApS er naturligvis glad for prisen og udtaler stor stolthed ved at have vundet: 

“Det betyder selvfølgelig rigtig meget for vores virksomhed, og vi er meget stolte af at have vundet Håndværker.dk Prisen. Vi arbejder hver dag hårdt på at indfri de forventninger, vores kunder har, og vi er meget taknemmelige for, at kunder har lyst til at vise deres tilfredshed ved at give os en anbefaling.” 

At netop anbefalinger har en stor betydning, understreges også af Bolius Boligejerundersøgelsen fra 2018, hvor op til 40 % af de adspurgte svarer, at det er vigtigt for dem, at de har fået håndværkeren anbefalet, eller at de har kendskab til virksomheden i 

forvejen, når de vælger en håndværker. Det er noget, KA Gulvservice ApS også kan nikke genkendende til: 

“De flotte anbefalinger, vores kunder har givet os, må være et tegn på, at vi leverer et ordentligt stykke arbejde, og at vores kunder er tilfredse. Vi tilbyder hver dag vores kunder en god kundeservice med ordentlighed og punktlighed, for det er helt grundlæggende for os at overholde de aftaler, vi har med vores kunder. At vi lever op til det, vi lover, kan ses på vores kunders tilfredse tilbagemeldinger, som vi bruger som referenceliste til nye kunder, der ønsker en tillidsfuld samarbejdspartner.” 

På landsplan er der blevet givet over 3000 anbefalinger fra brugerne på Håndværker.dk, og det har været med til at danne ramme om kåringen. 

Se dem på håndværker.dk