Linoleumsgulve

Linoleumsgulv har fået en renæssance efter i længere tid at have levet en skyggetilværelse. Kunderne har nemlig fået øjnene op for dette fantastiske produkt.

Et linoleumsgulv er blødt, men føles hårdere end vinyl og så er det fremstillet af naturmaterialer – blandt andet linolie, savsmuld eller korkmel, harpiks, tørremiddel og farvepigment afhængig af design. Linoleum er utrolig slidstærkt og har derudover evne til at være selvreparerende i en vis grad ved mindre ridser. Desuden kan det slibes og vokses, så det ser ud som nyt igen selv efter længere tids brug.

Det er utrolig let at vedligeholde og kræver ikke meget rengøring ud over aftørring med en fugtig klud.

Et linoleumsgulv tåler dog ikke vedvarende fugt, så det kan ikke bruges i vådrum, men fungerer udmærket i eksempel bryggers eller køkken.

Linoleumsgulve fås i mange forskellige farver, mønstre og strukturer, det er kun fantasien, der sætter grænser-

    Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

    Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
    Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.
    Jeg giver samtykke til at KA-Gulv opbevarer og bruger mine data jf. Databeskyttelsespolitikken