Mandag-fredag: 12.00 - 17.30 Lørdag: 10.00 - 14.00

Trægulv

Trægulv med KA Gulvservice

Går du og drømmer om et nyt trægulv? Hos KA Gulvservice har vi i mere end 10 år specialiseret os i arbejdet med trægulve. Vi brænder for vores arbejde og kan være behjælpelige fra start til slut.

Vi arbejder med alle slags trægulve, og hjælper dig gerne med at finde frem til det helt rigtige gulv, ligesom vi også løser opgaven på effektiv og professionel vis, hvis du allerede har gulvet liggende og blot skal have det monteret af en fagmand.

Et væld af muligheder

Der er enormt mange muligheder i trægulve, både hvad angår pris, udtryk og funktion. De massive træplanker fra Junckers giver et unikt og stilrent udtryk, alt imens vinyl- eller korkgulve er yderst funktionelle og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Hvis du fortæller om dine behov og hvilket udtryk du drømmer om, kan vi i fællesskab finde frem til en hensigtsmæssig løsning. Vi arbejder desuden med efterbehandling af trægulve til idrætsudøvelse i sportshaller og lignende, hvor vi også har specialiseret os i optegning, overfladebehandling og vedligeholdelse.

Kontakt

Tag endelig kontakt på tlf. 23 67 17 18 hvor vi altid står klar til at besvare spørgsmål eller afgive et uforpligtende tilbud.
Vi arbejder i hele Midtjylland, herunder i Herning, Ikast og Silkeborg.

Trænger gulvet til en gulvafslibning, lakering eller måske du vil have lagt trægulv, vinylgulv eller laminatgulv?

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring