Fugefrigulve

Ved fugefri gulve forstås gulvbelægning, der udlægges som mørtel eller anden flydende form, og som efter hærdning udgør en sammenhængende flade. Fugefrie gulve er kendetegnet ved, at de ikke behøver andre fuger end dem, der er nødvendige af hensyn til den underliggende konstruktion.

Et fugefrit gulv er ideelt for dig, der ønsker et gulv der er let at rengøre. Med et fugefrit gulv får du bedre hygiejne, da du slipper for skidt og snavs i fugerne.

Derud over er et fugefrit gulv meget slidstærkt, så vælger du et fugefrit gulv er du sikret et flot solidt gulv i mange år.

Ønskes at høre mere om fugefrie gulve, så kontakt KA Gulvservice og hør nærmere. Sammen finder vi den helt rigtige Gulv-løsning til dig.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

Herinde på vores hjemmeside kan du blive endnu klogere på listen over vores servicer, ligesom du kan finde gode råd og inspiration.
Du er dog også altid velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud, skrive en mail eller besøge vores butik i Herning, hvor vi også forhandler en lang række plejeprodukter og meget andet. Her hos KA Gulvservice får du ikke kun råd og vejledning, men også gulvservice og gulve, som du kan stole på.