Mandag-fredag: 12.00 - 17.30 Lørdag: 10.00 - 14.00

Vinylgulve

Vinylgulve er hurtigt blevet en favorit i danske hjem, institutioner og virksomheder. Det er bl.a. grundet den slidstærke overflade, der ikke blot er nem at rengøre, men også reducerer støj effektivt. De praktiske fordele ved vinylgulve er mange, og æstetikken skal man ikke gå på kompromis med. Du styrer nemlig selv gulvets udseende.

 

Det alsidige gulv

Hos KA Gulvservice tilbyder vi salg og nedlægning af korkgulve med vinyloverflade i højeste kvalitet. Ligesom laminatgulve består vinylgulve af flere lag. Gulvets underlag består af et korkgulv, som bidrager til at reducere støj optimalt og giver en behagelig affjedring. Herved får du et yderst behageligt gulv i brug, der er blødere end andre gulvtyper. Det giver en skånsom hverdag for din ryg, sener og muskler. Desuden har korklagene isolerende evner, og kan derfor være med til at holde dine tæer varme. En vinyloverflade gør vinylgulvet særdeles nemt at rengøre, og giver dig frihed til at vælge mellem forskellige udseender.

Nedlægningen af vinylgulve foregår hurtigt, og du kan altså nyde fordelene uden lang ventetid eller gene. Alle disse praktiske fordele har gjort vinylgulve til en alsidig løsning, der er velegnet til de fleste rum i mange typer ejendomme – også hos virksomheder og institutioner.

 

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere om vinylgulve fra KA Gulvservice, er du yderst velkommen til at ringe på telefon 23 67 17 18. Vi tilbyder kyndig rådgivning for kunder i Herning, Silkeborg, Ikast og resten af Midtjylland fra opgavens start til slut.

 

Vil du læse mere om vores gulvafslibning, lakering og oliebehandling eller trægulve?

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring