Egetræs Sildebensparket med KLIK

– Gulvet, som du selv kan lægge

Hos KA Gulvservice arbejder vi hele tiden for at finde de bedste produkter til vores kunder og går ikke på kompromis med kvalitet, pris, design eller brugervenlighed. Vi er derfor særligt stolte over at kunne præsentere endnu en nyhed i vores sortiment.

Eksklusive Egetræs Sildebensparket med KLIK-system i klassiske små stave leveret i format 68 x 340 mm med 3,5 mm sildlag og 5G klik system, som du selv hurtigt, effektivt og nemt kan lægge.

Gulvet lægges flydende uden brug af lim, søm, special værktøj eller fagfolk.

Anvendeligt på stort set alle gulvtyper

Producenten af Sildebensparket med KLIK har udviklet et produkt baseret på en meget formstabil kerne af HDF og med 3,5mm tykt slidlag af FCS-mærket Egetræ i fin sortering.

Denne opbygning af stavene giver det mest stabile sildebensparket på markedet.

Sildebensparket med klik-system monteres som et flydende gulv og kan lægges ovenpå eksisterende gulve med og uden gulvvarme uanset om du har betongulv, spånplader eller et gammelt trægulv, så kan du få sildebensparket.
Det eneste krav er at undergulvet skal være plant, stabilt og spærret mod fugt og så skal det rigtige underlag til gulvet jf. anbefaling af producenten selvfølgelig altid bruges.

Du bestemmer udtrykket

Gulvene leveres færdigslebet med ubehandlet overflade eller med kunde-tilpasset overfladebehandling enten med olie eller lak i farver efter kundens ønske.

Vi rådgiver gerne

Har du et spørgsmål eller vil du høre mere om pris for levering eller lægning af et gulv med sildebensparket? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 2367 1728 eller på e-mail info@ka-gulv.dk.