Mandag-fredag: 12.00 - 17.30 Lørdag: 10.00 - 14.00

Gulvvask

Trænger dit gulv til at blive forkælet?
Med vores specialmaskiner giver vi dit gulv en effektiv og tilbundsgående rengøring. Vi frisker det op og giver rummet eller butikken nyt liv.

gulvvask-01
gulvvask-02
Skærmbillede 2015-05-07 kl. 09.47.00

RENGØRING AF STENTÆPPEGULVE, EPOXYGULVE, KLINKEGULVE, TRÆTERASSER MM.
Sand, grus og snavs kan over tid beskadige træ-, klinke- og stenoverflader. Under alle omstændigheder vil sådanne gulve og terasser komme til at se triste og “døde” ud. Derfor bør de med jævne mellemrum have en tilbundsgivende rengøring af profesionelle fagfolk, som betjener sig af de nyeste specialmaskiner.

Et stengulv eller et epoxygulv, som ligger i fx butiksarealer, showrooms eller på virksomheder, bliver dagligt udsat for slitage, smuds og snavs. Det bliver mørkt, mat og trist at se på, og det kan selv den mest grundige vask med vand og sæbe ikke forhindre.

MEN DET KAN KA GULVSERVICE
Med vores specialmaskiner giver vi dit gulv en effektiv og tilbundsgivende rengøring. Vi frisker det op og giver rummet eller butikken helt nyt liv.

KUNDEREFERENCER

  • SKOUSEN – HERNING
  • SIEMENS BRANDE

Havde behov for at få renset vores butiks gulv og tog kontakt til KA Gulvservice. Vi fik en aftale istand. Det er et firma som laver utrolig flot arbejde, med en super god service.
– Ole Høj – Skousen i Herning

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring