Mandag-fredag: 12.00 - 17.30 Lørdag: 10.00 - 14.00

Gulvafslibning

Gulvafslibning med KA Gulvservice

Har du overvejet at give dit gulv en kærlig hånd? Hos KA Gulvservice i Herning brænder vi for vores arbejde, og vi har i mere end 10 år specialiseret os inden for gulvafslibning. Derfor ved vi også hvad der skal til, for at levere et resultat vi kan stå inde for.

I starten beskæftigede vi os faktisk udelukkende med gulvafslibning, og selvom vi i dag har udvidet vores arbejdsområde, leverer vi stadig en særdeles effektiv og professionel gulvafslibning. Når gulvet er slebet bliver det efterbehandlet med lak eller olie. Vi arbejder desuden med optegning og behandling af gulve i sportshaller og lignende.

Hvorfor gulvafslibning?

Et gulv bliver hele tiden udsat for slitage og bliver derfor med tiden misfarvet og beskadiget. Derudover kan der med tiden opstå problemer med et trægulv hvis gulvplankerne river sig løse eller flækker, og lakeringen beskytter desuden imod vand, fugt og snavs, og kan derfor forlænge gulvets levetid betydeligt.

Men først og fremmest afslibes et gulv simpelthen for at give et nyt og forfriskende udtryk i din bolig. Gulvet skal simpelthen renoveres fra tid til anden for at bibeholde den smukke overfalde, og mange bliver overrasket over at se, hvilken forskel en gulvafslibning kan gøre for atmosfæren og udtrykket i et rum.

gulvslibning   Gulvafslibning   Gulvafslibning

Tag kontakt

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud og besvarer glædeligt spørgsmål om stort som småt. Tag derfor endelig kontakt på tlf. 23 67 17 18 og hør nærmere.
Vi arbejder i hele Midtjylland, herunder bl.a. Silkeborg, Herning og Ikast. Udover professionel gulvafslibning kan vi også tilbyde hjælp med bl.a. lakering og oliebehandling, gulvvask samt arbejde med alle typer trægulve, laminatgulve og vinylgulve.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring